Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Росен Йорданов. Кадър Нова тв
Росен Йорданов. Кадър Нова тв

На първи юни, пред погледа на деца в пленарната зала, се стигна до спречкване между депутата от „Продължаваме Промяната” Искрен Митев и председателя на „Възраждане” Костадин Костадинов. Реакцията на депутатите и създалата се ситуация за предаването "Офанзива” по Нова нюз коментира криминалният психолог Росен Йорданов.

„Очевидно е, че за пореден път, особено през последната година и половина, парламентът гъмжи от някакви безсмислени красноречия от нарцистични филипики”, каза той.

„Излизаш не за да бъдеш конструктивен и полезен, не за да свършиш работата, а просто защото са ти хрумнали някакви много оригинални думи, които искаш да споделиш с населението. Това е болестта, от която боледуваха доста парламенти, но последните 3 надминаха всякакви нива”, посочи Йорданов.

И добави: „Като цяло проблемът е, че властта на „Продължаваме Промяната”, която получават и тази тяхна възбуда, се контролират трудно. На тези хора явно традиционно самоконтролът им не може да овладява порасналото чувство на величие, кето ги обзема, когато заемат този пост”.