Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Pixabay
СНИМКА: Pixabay

Утре сутринта на отделни места в низините ще се образуват мъгли.

През деня отново ще е предимно слънчево, като следобед ще превали и прегърми главно в Североизточна България, Рило-Родопската област и западните райони. Вятърът ще е слаб, предимно от запад-северозапад.

Дневните температури слабо ще се понижат и максималните ще са между 26° и 31°.Мъгливо ще е утрото и на отделни места по морския бряг. След обяд превалявания ще има главно по северното крайбрежие. Максималните температури на въздуха ще са от 21 до 25°, а температурата на морската вода е от 17 до 20°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала, предава БНТ.

И над планините след обяд на места ще превали и прегърми. Ще духа слаб вятър от запад-северозапад.

Хладно и с валежи ще бъде на Скандинавския полуостров, докато преносът на горещ въздух от юг към Апенините и Балканите ще продължи и в тези райони температурите ще се задържат по-високи от типичните за сезона. Времето на Балканите ще бъде и предимно слънчево-а ето и температурата на морската вода по гръцкото крайбрежие – от 19 до 23 градуса.

У нас и през почивните дни и в началото на новата седмица сутрин ще преобладава слънчево време, а около и след обяд на места ще има краткотрайни валежи и гръмотевици, с по-голяма вероятност в западната половина от страната. През повечето дни температурите ще останат високи, около и над 30°.