Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Полицейска лента
Полицейска лента

Труп на мъж вдигна на крак криминалистите тази сутрин в Дупница. Тялото е било открито от собственик на хранителен магазин в центъра в близост до черквата, който около 6:00 часа, отивайки на работа, видял труп на тротоара в близост до магазина си. Тялото е било по очи върху земята. Подал сигнал на телефон 112 и на място веднага са пристигнали криминалисти от Дупница, съобщиха от полицията.

При първоначалния оглед са открити множество синини в областта на главата на починалия. Той е идентифициран, на 60 години от София.

Трупът е откаран за аутопсия, която категорично да установи причините за смъртта. Образувано е досъдебно производство.

Проверяват се няколко версии. Възможно е столичанинът да е починал в резултат на нанесен побой. Има и предположение, че може да блъснат силно и при падането да е получил травма на главата, несъвместима с живота. 

Първоначалните данни сочат, че през нощта мъжът се е черпил с местни хора, по повод Гергьовден, в близост до мястото на смъртта си. По непотвърдена информация мъжът се казва Георги и е празнувал именния си ден.След полунощ между седящите на масата е възникнал скандал. Установяват се участниците в среднощния запой.