Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Пожелавам им да ги стигнат една хилядна от бедите на който и да било украински бежанец Емил Джасим

"Всъщност Украйна започна войната срещу Русия.

И не е война, а специална операция на Путин срещу НАТО, което е обградило Русия.

И какво от това, че Украйна не е член на НАТО?

И освен това украинците сами си убиват цивилните и сами си бомбардират градовете.

Защото Путин е известен хуманист, който не понася да бъдат убивани цивилни - нито независими журналисти, нито опозиционни политици на мост, нито чуждестранни граждани са тровени.

Освен всичко това в Украйна живеят само нацисти, водени от президент евреин, който е наркоман и тормози руснаците там от 2014 г., още преди да бъде избран през май 2019.

Той иска Украйна да членува в Европейския съюз, защото иска колективният Запад да колонизира Украйна, която така или иначе не е независима държава, а измислена такава, и затова трябва да бъде отмислена и върната в състава на Велика Русия...

А Велика Русия е маяк на православието, но праща чеченците на Кадиров в Мариупол на Разпети Петък, защото нацистите трябва да бъдат плашени по всякакъв начин, тъй като се бият безмилостно на своя територия...

Все пак е война, щом потопиха крайцера "Москва", който обаче не беше ударен от ракети, а потъна от цигара на войник на борда.

И не е вярно, че руските войници убиват - всички видяхме клипа, че си пушат в чувала, докато чакат следващия дубъл на инсценировката. Ама не - това, че било клип от руска песен, е само поредната лъжа на медиЙте. Гледайте клипа, преди да са го свалили!"

---------------

Това горе ?? са само част от нелогичните опорки, с които все по-често боравят не само тролове, но и автентични хора - такива, които познаваме или с които заедно си воидм децата на детска градина.

Огромното учудване идва, че толкова тъпи екземпляри от даден вид принципно в природата не оцеляват дълго, а тези дори са се добрали до клавиатура.

Пожелавам им да ги стигнат една хилядна от бедите на който и да било украински бежанец.

Една хилядна.

Тая хилядна ще ги пръсне.

*от фейсбук