Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

НИКИ КЪНЧЕВ
НИКИ КЪНЧЕВ

Скъпи мои, Жестоки сте!

Поклон пред Силата ви. Само за два дни и половина след моя пост от сряда по обяд до сега сме събрали за Албена от „Дружба” цели 22 000 лева. Сега ми го съобщиха от семейството.

22 000 лева от общо необходимите 50 000 за лечението й!!!

Ура за вас!!!.

Припомням: дълги години в семейството на автомонтьора Данчо и Албена, която работи в офис, най най-обикновени хора, мечтаят за второ дете и когато чудото се случва, буквално дни преди раждането Албена е диагностицирана с менингиом (мозъчен тумор). Туморът е изваден по спешност при изключително сложна 12-часова операция в Пирогов. Операцията е успешна, но след нея Албена изпадна в кома, от която излезе след месец. Тоест Албена ражда почти в медикаментозна кома.

За съжаление тук не свършват нещастията за това семейство. Албена преживя инсулт, тромбоза, а от понеделник тази седмица е приета в Пирогов с декубитална рана на гърба. Тя още е там, на легло, има нужда от лечение и рехабилитация.

Не може да се грижи за бебето и да се радва на семейството си защото не може да се движи. Както ви казах сега майка на 5-месечния Дани продължава да е неговата кака, 19- годишната Лора.

Вместо тийнеджър на Лора й се е наложило да стане майка!

Освен това, както и очаквах цяла Дружба се е вдигнала да помага на това обикновено българско семейство. Приятели, съседи, непознати хора, кой с каквото може!

На Данчо, съпруга на Албена, телефонът не спира да звъни. Хората му казват: „Ела мини през нас да ти дадем пари”. По улиците го спират баби и дядовци и те помагат, въпреки малките си пенсии. Подкрепата, която получават е невероятна!!!

Данчо, дъщеря му Лора и бебето Данчо благодарят на всички с големи сърца, които им дадоха надежда !!! Поздрави имате и от Албена – тя продължава да е в „Пирогов”

Около 40 кутии за дарения са поставени в квартала на семейството- в кварталните магазини в Дружба II.

Изпращайте вашите жестове на Лора Йорданова Васева

IBAN - BG73 UBBS 8002 1031 0893 50

Има и още един начин!

https://revolut.me/loraagktc

Господ здраве да ви дава, а на Албена да даде сили да прегърне ей този Сладкиш - сина й Данчо!

*От фейсбук