Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

“Разделих се с Ива наскоро. Това е нещо, което рано или късно ще се разбере, затова предпочитам да излезе от мен, а не да го каже някоя жълта медия ", разкрива за първи път пред “168 часа” актьорът от “Стъклен дом” Бойко Кръстанов.
Актьорът имаше връзка с манекенката Ива Янкулова повече от година. Красивата брюнетка е била на кориците на почти всички модни списания и паралелно с това учи моден дизайн в Художествената академия. Доскоро Бойко имаше очи само за Ива, но вече свободен ерген. Затова често е засичан по заведенията в компанията на момичета.
“Определено не стоя сам в някой ъгъл в бара. Забавлявам се по същия начин, по който го прави всеки млад човек", казва Кръстанов. Актьорът е възмутен от слуховете, които се носят около него.
“Едно от най-страшните неща, които съм чувал за себе си е, че шмъркам кока. Наскоро дори дочух, че истинското ми име било Борис. Може би си мислят, че Бойко е артистичен псевдоним, измислен, за да бъда актуален. Това са наистина безумни неща”, разказва Бойко. След раздялата си с Ива Янкулова.
Бойко се е отдал
изцяло на работа
Самият той споделя, че напоследък е преосмислил някои неща от живота си.
“Осъзнах доста грешки, които съм допускал в миналото и съжалявам за тях. Надявам се, че съм изкоренил лошите неща в мен и съм се променил към по-добро. Доста съм объркан и съм се пуснал по течението”, разказва Бойко.
Актьорът споделя още, че няма друго момиче в живота си и се е отдал изцяло на работа. Всекидневието му е заето от репетиции и снимки.
“В момента единственото нещо, което правя, е да ходя в театъра и да снимам в “Стъклен дом”. Понякога репетициите и снимките ми се преплитат. Това ми изпива цялата енергия и единственото, което искам, е да се прибера у дома", казва младият талант. Според Бойко
предимството да играеш
 в театъра е спокойствието
,
което ти носи времето за подготовка, докато при заснемането на сериал всичко става доста бързо. Но снимането на филм също има своите предимства, като това, че изиграваш сцената веднъж и забравяш за нея, казва той.
“Когато си на сцена, виждаш обратната връзка. Наистина усещаш, ако хванеш реакцията на хората в салона. Публиката ти дава голям заряд. Чисто технически на сцената се изискват неща, като това да си изнесеш повече гласа, да имаш по-ясна артикулация, за да те разбират всички. В киното големият плюс е, че ти можеш да си максимално искрен и няма нужда да прилагаш техники. Позволява ти интимност със самия теб", обяснява Бойко. Според него е много по-лесно да поправиш гаф по време на снимки, отколкото на театралната сцена.
“В НАТФИЗ имах представление , в което на сцената имаше две напълно еднакви маси. Те стояха една до друга и аз трябваше да избутам по-напред едната от тях. Всъщност имаше съвсем дребна, но съществена разлика между тях - едната имаше скоба, в която трябваше да си сложа чадъра. Преди всяко представление проверявах къде е скобата, за да знам коя да избутам. И естествено на едно представление пропуснах бутнах напред грешната. Седях си на сцената и се чудех какво да правя. Така с чадър в ръка изиграх цяла сцена, нямаше как”, разказва един от многото си гафове на сцената Бойко. Според него отношенията между актьорите са доста странни.
“В тези среди отношенията между хората са по-лицемерни. Аз лично нямам конфликт с никого. С всеки от колегите ми в сериала и театъра мога да изляза и да си говоря. Но наблюденията ми са такива”, казва Бойко.
Една от най-близките му приятелки сред актрисите е Радина Кърджилова. Въпросът, който вълнуваше жълтите медии дълго време, бе
дали Бойко е устоял
 на сексапила на
 младата актриса
 “Аз може и да не съм  устоял. Не, шегувам се. С Радето сме приятели. Аз се чувствам много комфортно с нея. На снимки си разменяме някоя и друга целувка по устата, но това не е чак толкова голяма работа. Не влияе изобщо на приятелството ни”, казва Бойко.
 Той разказва с възхищение за един от най-големите си идоли в киното - Даниел Дей-Люис.
“Бих си дал дясната ръка, за да играя с Даниел Дей-Люис. Той е адски известен с подхода и подготовката си за ролите, в това отношение е безумен фанатик и професионалист. Примерно, като трябваше да играе индианец, строеше канута. Този актьор има безумни подготовки, които траят повече от година. Това много ми харесва, ужасно респектиращо е. Естествено в България това няма как да стане. Ще бъде жестоко, ако сега дойдат и ми кажат: “Имаш шест месеца да се подготвиш за този образ”. Приятно е да ти се дават нужните време, пари и грижи за теб", споделя Бойко.
За него не представлява никаква трудност да влиза
 в образа на Дани

в “Стъклен дом”.
“Не бих казал, че е жестоко предизвикателство. В началото Дани беше момче на 17 години и начинът му на поведение и мислене ми е близък, неотдавна и аз бях тийнейджър. Постарал съм се да хвана начина му на мислене, за да го изиграя. От друга страна, на Дани му се случват доста крайни неща, като това да се прибере и да види как приятелката му се беси. За такива сцени се иска повече подготовка, за да покажеш адекватни емоции”, разказва актьорът. Бойко разкрива част от развитието на персонажа на Дани в новия сезон на “Стъклен дом: Наказанието”.
 “Дани го очаква изпитание на любовта му със Сиана, чрез което ще разбере дали тя е момичето за него. Всички герои ще понесат наказание за предишни постъпки и Дани не е изключение”, казва Бойко.
ЛЮБОВ: Актьорът и бившата му приятелка Ива Янкулова на фестивала "Оперос" в двореца в Евксиновград.
ЛЮБОВ: Актьорът и бившата му приятелка Ива Янкулова на фестивала "Оперос" в двореца в Евксиновград.
КОЛЕГИ: Бойко заедно с Деси Бакърджиева и Александър Кадиев.
КОЛЕГИ: Бойко заедно с Деси Бакърджиева и Александър Кадиев.