Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Не показвам среден пръст. Това е случайно Тошко Йорданов обясни в своя позиция, че не показва онова, което мнозина си помислиха. Снимка: Министерски съвет

Снимка от заседание на коалиционния съвет на управляващото мнозинство,  пусната онзи ден в профила на премиера Кирил Петков във фейсбук, взриви интернет. В социалните мрежи и по някои сайтове видяха в нея неприличен жест, изписаха се тонове възмущения защо Тошко Йорданов, сценарист на Шоуто на Слави и депутат от "Има такъв народ", показва среден пръст.

Той обаче изпрати нарочна позиция до медиите, в която твърди, че е застанал случайно в тази поза.

Ето и текста на цялата му позиция по "скандала":

От неделя вечерта се забавлявам с волните интерпретации на група жълти сайтове и тролчета в нета по темата с една снимка от коалиционния съвет в МС. Снимка, която породи в постните им душици въпроса - „Показал ли съм, аджеба, среден пръст или не?“.

Айде, това да го дъвчат жълтурите е нормално, те това работят, да пишат глупости. Но днес и бившите ми колеги в bTV сериозно започнаха да задават този въпрос, вероятно с надеждата да сменят слогана си от „всички гледни точки“ на „всички жълто-кафяви гледни точки“.

Та да отговоря на душевните им драми.

Не, мамини сладки, не съм направил жест, а или съм си пипнал слепоочието, или съм се бил подпрял, или нещо такова. Просто случаен момент, заснет под случаен ъгъл. Пет стотни след това или 30 градуса встрани… и това нямаше да е така на тази снимка. Случайно е.