Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Полицейска лента
Полицейска лента

Жестоко отцеубийство е извършено в пловдивското село Неделево. Жертвата е Антон Терзиев. Хората са потресени, потвърди кметът Тодор Белаков, но отказа подробности, тъй като върви разследване.

Според местни извършителят на тежкото престъпление е 40-годишният син на жертвата Стоил Терзиев. Той е завършил борба в Спортното училище в Пловдив, но не развил кариера като състезател.

"Повече му се отдава пиенето и разни пороци", описват жители на Неделево, което е част от община Съединение.

Все още не е излязло заключението на Съдебна медицина, но предположенията са за убийство. Съпругата на Антон била служител в чистотата към кметството. Хората твърдят, че е кротка и скромна жена.

Проблемен обаче бил синът Стоил. "Откакто го знаем, работа не е хванал. Излиза два-три пъти в чужбина, но се върна безславно. Всяка негова поява в центъра на селото е свързана със скандали. Всява ужас и сред млади, и сред пенсионери", твърдят неделевци.

По думите им жестокият побой бил нанесен посред нощ в петък срещу събота. Бил подаден сигнал на 112. Пристигнали полицейски екип и линейка. Наложило се съсед да помага на медиците да качат на носилка пребития Антон, който според местните не е повече от 64-65 години. Синът е задържан, образувано е досъдебно производство.