Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ЛЮБЕН ДИЛОВ-СИН
ЛЮБЕН ДИЛОВ-СИН

Навършваме НАТО-пълнолетие. На тази дата преди 18 години ратифицирахме Северноатлантическия договор. Сиреч, вече сме на вързаст, когато могат да ни вземат войници. И може би днес това трябваше да бъде важния разговор, а не, че Просто Киро решил просто да прибере Бойко за 24 часа без прокурорска заповед, без съдебно решение и без да допуска адвоката му в началото на полицейските действия. Просто Киро просто ще си върви след не много време, но остават ред въпроси, които нямат просто решение. Ако щете и въпросът как ни виждат като членове на НАТО западните карикатуристи...

Впрочем тези въпроси щяха да взривят управляващата коалиция буквално следващата седмица и съвсем естественно е да се извади страшилището Борисов с цел сплотяване на редиците. Но това сплотяване ще поевитини ли тока за производителите, ще свали ли цените, ще спре ли пандемията и ще отговори ли на въпроса ще пращаме ли противоракетни комплекси в Украйна?

Бойко ще го пуснат, Киро ще ни напусне след някой друг месец. Въпросите ще останат. Ще останем и ние - горди членове на НАТО. Защото Великобритания е лицето на НАТО, САЩ – мускулите на НАТО, Германия - разумът, а Франция – сърцето на НАТО… България е член на НАТО. Или поне така ни виждат.

*От фейсбук!