Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

ОВЕН: КОНФЛИКТИ

РАБОТА През първите дни на седмицата въпреки неприятните делови разговори, които се налага да провеждате, не се очертават други проблеми. Не приемайте допълнителни задачи, с които ще ви изгубят времето и няма да ви заплатят. Избегнете влошаване на финансовото си състояние. Не отлагайте деловите разговори, но внимавайте в думите и действията си. Конфликтите, ако ги допуснете, ще разрешите с такт и търпение. Не прекалявайте със стремежа си към власт и не унижавайте с непрекъсната критика и ирония колегите си. От понеделник си наложете да премълчавате и не влизайте в спор, ако не ви засяга. Намесата ви може да е причина за дистанцията на хората около вас.

ЗДРАВЕ Здравето ви е изцяло зависимо от общото ви психическо състояние. Ако се простудите, вземете мерки, въпреки че ще ви мине без лекарства.

ЛЮБОВ Несемейните да очакват от новите запознанства да прераснат в сериозна интимна връзка. Семейните могат да се отдадат на чувствата си.

ТЕЛЕЦ: ПРЕДПАЗЛИВОСТ

РАБОТА В началото на седмицата осъществявате замислените цели с упоритост и предпазливост. Преодолявате преградите по пътя към целта уверено, но без риск. Доверете се на интуицията си и бъдете коректни към колегите и партньорите си. Очаквайте информация за бавещи се финансови постъпления. Пазете се от неприятели. За изненада на всички се оказва, че работата ви носи неочаквано високи приходи. Не бързайте да вземате решение за финансови инвестиции. От понеделник промените, които неочаквано заварвате на работното си място или с деловите ви партньорства, не са във ваша полза. Ваш неприятел иска да ви създаде трудности. Отложете вземането на важни делови решения, ако зависят от вас.

ЗДРАВЕ Внимавайте с какво се храните, защото сте податливи на хранителни отравяния. Здравето ви е нестабилно. Избягвайте месото и алкохола.

ЛЮБОВ Не проявявайте агресия дори и ако сте много ядосани на интимната си половинка заради липсата на хармония в отношенията ви.

БЛИЗНАЦИ: ДОВОЛСТВО

РАБОТА От първия ден на седмицата сте доволни от работата си и ще получите похвала от вашите началници, която не бива да отприщва желанието ви да прекалите с претенциите си към тях. Спестете си финансовите загуби. Откажете се от деловите срещи дори и ако партньорите ви са много настоятелни. Могат да изчакат, а причината да напират за разговори днес е, защото са усетили, че сте неуверени. В дните от понеделник се налага да вземете важни делови решения. Запознанствата в почивния ден са предимно в деловата сфера, затова не ги пренебрегвайте. Ползата е взаимна. Не бъдете скъперници. Разчитайте най-вече на себе си.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно въпреки преумората. Възможни са депресивни състояния заради привидно непреодолими трудности. Не забравяйте да се предпазвате от простуди.

ЛЮБОВ Вечер се радвате на спокойствие. Пазете се от прекалено вживяване в чувствата си, особено ако сте се влюбили. Може и да сте сгрешили в избора си.

РАК: ПРИХОДИ

РАБОТА В началото на седмицата разговорите ще бъдат успешни, ако не се държите предизвикателно и не пропускате нито дума от казаното. Завършете задачите си, за да споделите времето си за отдих и развлечение с вашите близки. Очаквайте приходи, с които ще приключите успешно годишните си разплащания. Каквото и да се случва около вас, не се впечатлявайте. От понеделник сте се заредили с оптимистично настроение, което няма да ви изостави. Разрешете проблемите, свързани с финансиране на ваш бизнес, и вярвайте в добрия изход. Трудностите, които срещате, са преодолими, ако се заемете със задачите си и не обмисляте задгранично пътуване, което имате намерение да предприемете, но може да се окаже губещо.

ЗДРАВЕ Здравето ви зависи от настроението ви. Бъдете умерени във всичко! Избягвайте шумните компании и трапези, за да си спестите проблеми.

ЛЮБОВ В личния ви живот е възможен неочакван обрат заради ваше действие, с което сте събудили ревността на половинката си. Изяснете недоразумението.

ЛЪВ: РЕШИТЕЛНОСТ

РАБОТА От четвъртък неочаквана промяна в програмата ви ще се отрази негативно върху вашата работа. Бъдете решителни и непреклонни в мнението си при разговори за сътрудничество. В професионално отношение не се надявайте на печеливши делови предложения. Ако сте планирали такива разговори, не допускайте да ви измамят. От понеделник всички ще бъдат на ваша страна, ако не сте импулсивни и нетърпеливи. Очаквайте опити да ви се пречи при изпълнението на задълженията ви. Вашите професионални планове се реализират според очакванията ви. Бъдете отговорни към задълженията си и забравете прибързаните действия.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно, ако не си внушавате болести. Бъдете често на открито и на чист въздух. Създайте си положителни емоции и ще се почувствате още по-добре.

ЛЮБОВ Имате възможност да изясните проблемите в личните си отношения, за които сте виновни и вие. Проявете търпение, такт и великодушие.

ДЕВА: КРИТИКА

РАБОТА През първите дни на седмицата не отказвайте непланирани делови срещи. Не критикувайте и не прекалявайте с изискванията си, за да не пропуснете шанса да осъществите плановете си. Бизнесмените да избягват инвестициите, ако нямат гарантирана бъдеща печалба, а също и ако се налага да теглят кредит за участието си. От понеделник успехът съпътства всички, които работят в сферата на банковото дело и финансите. Внимавайте със запознанствата. Ограничете разговорите с вашите колеги, ако е възможно, дори изключете телефона си. Начинанията са обречени на провал, ако сте решили да действате инатливо и импулсивно. Приемете предложения за допълнителна работа, ако сте в състояние да ги завършите.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно. Пазете се от травми. Не са изключени здравословни проблеми - главоболие и болки в ставите.

ЛЮБОВ Отдайте се на чувствата си и на сексуални преживявания, ако имате до себе си интимни партньори, в чиято любов не се съмнявате.

ВЕЗНИ: НОВ ПРОЕКТ

РАБОТА През първите дни на седмицата трудностите ви заобикалят, но заради проблеми при вашите колеги се блокира и вашата работа. Решението да инвестирате в нов проект може да ви провали. Помислете за кариерата си. Някои от вас уж вървят нагоре, а все стоят на едно място. Предпазвайте се от предизвикани от вас финансови загуби. С изненада ще установите, че бизнесът ви се разраства. От понеделник на работното си място ще се справите с лекота с трудностите, но отношенията ви с ваш колега ще се променят в негативна посока. Успехът е с работещите в сферата на финансите. Бъдете отговорни, не се надявайте на чудо. Не допускайте разногласия с партньорите си.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. Не се преуморявайте и не работете. Пазете се от простудни заболявания или обостряне на хронични болки.

ЛЮБОВ Внимавайте с романтичните запознанства, защото сте във властта на емоцията и нямате реална преценка за хората около себе си. Не изневерявайте.

СКОРПИОН: РАЗГОВОРИ

РАБОТА Началото на седмицата ви обещава интересни срещи и увлекателни разговори, свързани с вашите нови цели. Не позволявайте да ви разколебаят. Бъдете уверени в успеха си и той ще ви споходи. Вашите планове може да се реализират ако сте достатъчно дискретни и не ги споделяте с непознати или с хора, които не са добронамерени, но ви правят мили очи, за да измъкнат от вас нужната информация. От понеделник се пазете от ваши делови конкуренти, които сте предизвикали с думите си и сте ги засегнали така, че трудно ще ви простят, а и целят да ви навредят. Въпреки това сте спокойни и в отлични отношения с вашите колеги, а те ще ви върнат увереността и активността.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно, ако не си внушавате чувство за неразположение. Възможни са лека депресия и рязка смяна на настроението.

ЛЮБОВ В личния ви живот са възможни важни промени. Очаква ви ново любовно увлечение. Ще се радвате на идеални отношения с човек от противоположния пол.

СТРЕЛЕЦ: СРЕЩИ

РАБОТА През първите дни на седмицата предстоящи срещи и служебни задължения ви принуждават да останете и след края на работното време. Не се притеснявайте. Ще се справите без странична помощ и ще блеснете с уменията си. Не позволявайте да ви отклонят от служебните задачи, които трябва да завършите. Успехът е с вас. От понеделник от вас зависи дали ще уловите успеха, за да ви дари с уважение и заслужено признание. Имате достатъчно сили да приемете предизвикателствата, с които ви изненадва животът. Напрегнати сте без причина, въпреки че се радвате на покровителството на съдбата. Не отказвайте на колегите си да ви помогнат, ако работата ви натоварва или ако не е по силите ви. Не отлагайте планираните служебни разговори.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно, но не ви е позволено да преяждате. Предпазвайте се от депресивни състояния заради личните си проблеми.

ЛЮБОВ Затрудненията в общуването с брачната или интимната ви половинка са сигурни. Не се чувствате достатъчно обичани и сте се затворили в себе си.

КОЗИРОГ: ПОТИСНАТОСТ

РАБОТА В началото на седмицата сте потиснати, защото са ви убедили, че няма да се справите със задачите си. Вместо да се ядосвате, незабавно попълнете знанията си с най-новата информация, която ви е полезна в професионално отношение. Успехите от начинанията ви не са гарантирани, затова ги обмислете още веднъж, преди да направите крачката към тях. От понеделник сте притеснени заради отношението на деловите си партньори. Вредят ви прекалено завишените изисквания към работата на вашите подчинени и партньори. Предпазвайте се от конфликти. Пазете се и от ненужни разправии, които са породени от капризите и желанието ви само вие да блестите в ореола на успеха.

ЗДРАВЕ Нестабилната ви психика оказва сериозно влияние върху физическото ви състояние. Застрашени сте от травми заради преумора.

ЛЮБОВ Имате възможност да разрешите лични проблеми. Ако искате да спечелите сърцето на партньора си и да създадете семейство, докажете му, че чувствата ви са искрени.

ВОДОЛЕЙ: НЕСГОВОРЧИВОСТ

РАБОТА От четвъртък сте прекалено инатливи и несговорчиви заради невъзможността да се примирите с присъствието на хора, които ви обсаждат с исканията си, без да имат право на тях. Не проявявайте словесна агресия, а им кажете, че няма как да сте им полезни. Оценката ви за разрешаването на проблемите ще бъде изключително висока, защото ще осъзнаете причините, които са ги породили, и ще избегнете грешките. Въпреки че от понеделник имате неочаквано много задължения, ще се наложи да разрешите проблемите на ваш колега. Чрез активната си работа сте длъжни да му помогнете, а след това да се заемете с работата си. Предпазвайте се от грешки заради миг невнимание, които бързо сте длъжни да поправите.

ЗДРАВЕ Радвате се на отлично здраве, което не изключва отпадналост и главоболие заради преумора. Пазете се от хранителни отравяния. Не се хранете от улични сергии закусвални.

ЛЮБОВ Вечер се подгответе за изненадващо приятни срещи и романтични мигове. Не се колебайте да дадете израз на чувствата, които бушуват у вас.

РИБИ: НАЧИНАНИЯ

РАБОТА В началото на седмицата ще изненадате всички с отсъствието на каквито и да било финансови затруднения или проблеми. Личните ви отношения се нормализират. Начинанията ще бъдат продуктивни, ако не бързате да поставяте началото им сутринта, а изчакате следобед. Приходите от тях са сигурни. Не бъдете самохвалци и не дразнете хората от обкръжението си, като изтъквате постоянно успехите си. От понеделник ще се окажете в центъра на конфликт, свързан с финансови проблеми, които не ви засягат, но всички са вперили погледи във вас и се надяват да размахате вълшебната пръчица, а вие не притежавате такава. Не са изключени конфликти и с ръководството, което не приема отказа ви да помогнете.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. Не преяждайте, за да не си спечелите наднормено тегло. Постарайте се да спортувате поне половин час на ден. Пазете се от простуди.

ЛЮБОВ Имате възможност да сте с близките си и да им докажете чувствата си. Не оставяйте без внимание любимите си хора. Не проявявайте импулсивността си.