Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Тошко Йорданов
Тошко Йорданов

Политическата коректност е цензура, заяви Тошко Йорданов, зам.-председател на "Има такъв народ" пред Дарик радио. Заради това и имало смисъл от новите партии като ИТН, които са политически некоректни, добави той.

„Смисълът на подобен тип хора (като ИТН - бел. ред.) е, че не са щамповани от политическата класа. Идват от реалния живот. Политическата класа - поне тази старата, живее в щампа. Тя си е самодостатъчна“, каза още Йорданов.

Министърът на финансите е редно да казва нещата, както ги мисли, посъветва депутатът по повод изказването за некадърните работодатели.

„Държавата трябва да върне нормалния пазар“, изрази мнение депутатът по отношение на вмешателството в икономиката от страна на властите.

„Всичко е ужасно тромаво и сложно. В парламента е ужасно мудно, бавно и трудно. Сблъскваш се със законодателство, което практически ти връзва ръцете“, допълни Тошко Йорданов относно вземането на решения в Народното събрание.

„Ако искаме да бъдем предвидим партньор, не може да имаме различно мнение от НАТО и ЕС“, заяви той във връзка с изострената ситуация около Украйна и допълни, че „няма да има проблем с русофилското лоби“.

По повод пандемичните мерки депутатът изрази надежда, че след няколко месеца те ще бъдат облекчени и „здравият разум ще тържествува“.

Най-голямото предизвикателство за Румен Радев е той да запази общественото доверие, смята депутатът от ИТН.

„Години наред биеха и протегнатите ръце със сопи“, категоричен бе той по отношение на призивите на ДПС за заедност и диалогичност.