Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Годината започва силно за Роксана / Снимка: Пламен КОДРОВ
Годината започва силно за Роксана / Снимка: Пламен КОДРОВ

Песента "Джелем, джелем" с електронно звучене, която изпълнява Роксана, тръгва от 17 януари по МTV. Това съобщи самата певица пред в. "Всичко за семейството". 

Циганският химн, който е отпреди 100 години, е пипнат с "бели ръкавици" от продуцентите The Editor и Иван Шопов, за да добие ново звучене, но и да запази автентичност. 

За новия брой на седмичника "Всичко за семейството", който ще е на пазара от четвъртък, Роксана признава, че в началото въобще не повярвала в този проект. Казала си: "Какво сега пускаме, каква Америка ще покоряваме, какви пет лева". А се случва много бързо. Освен че песента тръгва по МTV, е направила впечатление на хора, които подготвят много сериозен проект - искат да снимат филм като "Черна котка, бял котарак", казва гласовитата ромка от Кнежа.

Роксана има цел - да стане разпознаваема певица не само в България и така да нося българщината навсякъде по света. Защото където и да пее, я обявяват като българка, така пише и в паспорта й.

Тя обаче е горда, че се е родила циганка. Оценява зле резултатите от т.нар. ромска интеграция и твърди, че сега "няма интеграция, има натегация".

Какво още разказва Роксана за музикалните си успехи и за синовете си, единият от които пие бира, а другият - още мляко, можете да прочетете от четвъртък в седмичника "Всичко за семейството".