Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СТЕФАН ЯНЕВ
СТЕФАН ЯНЕВ

Шокиран съм от изявлението на Министъра на Отбраната Ген. Янев за недопускане разполагането на войски на НАТО в България!

Груба политическа грешка, изявление несъгласувано с официални институции, най-вече с Министър-Председателя Кирил Петков, който само преди дни увери Ген. Секретар на НАТО Йенс Солтенберг, че България ще бъде лоялен съюзник.

Действие, говорещо за пълна липса на политическо поведение и стратегическо мислене.

Съвсем скоро реалния му началник, Президента Радев направи "грешката" с признаването статута на Крим, сега Ген. Янев потвърждава, че начело на Управлението на България се намират пълни политически лаици. Грешки, които НЕ допуснаха даже Първанов и Станишев, въпреки че бяха начело на тотално Русофилската партия БСП!

Всички искат да се скрият зад мощния гръб на САЩ, особено по-малките държави, ние се оказахме, със скъсаните си гащи, баш "Швейцарците" на Балканите.

Сигурно германците, поляците, Балтийските държави са много глупави, та се чудят как да привлекат и задържат Американски войски на територията си?

Зная, сега ще ревнат про-Руските тролове на Путин у нас, как трябва да бъдем независими и т.н., сякаш имаме могъща икономика, армия, служби за сигурност... Ще припомнят за заплахите на Путин, фантазиите му за хипер звукови оръжия... Сякаш не ни стига енергийното изнудване!

Изказвания като тези на Генералите Радев и Янев сриват авторитета на България по Света. Изграждат ни образът на вечните Андрешковци, търсещи келепира от всеки и от всичко.

Не обръщам внимание на заплахите на Руския Президент Путин! "Руския висок дух" винаги се е поддържал от войни и заплахи, вечните "военни паради на победителите".

За голямо съжаление, тази огромна Страна с друго не може да се похвали...

От фейсбук