Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Ваня Траянова
Ваня Траянова

Един от най-известните столични адвокати Ваня Траянова е починала, съобщиха от Софийската адвокатска колегия.

Тя е адвокат от 1993 г. и е сред водещите в областта на наказателното право. Преди това е била следовател. Работила е по десетки дела в отдел "Тежки престъпления срещу личността". Завършила е право през 1984 г.

В дългогодишната си всеотдайна работа като адвокат Ваня Траянова е помогнала на стотици хора и е вдъхновила много колеги в трудната мисия да бъдат адвокати, написаха от Софийската адвокатска колегия.

Само преди дни Ваня Траянова беше избрана за председател на Управителния съвет на фондация „Център за обучение на адвокати - Кръстю Цончев“. Миналата година колегите й я избраха за втори пореден мандат за член на Софийския адвокатски съвет.

Тя беше адвокат по десетки дела, като едно от знаковите й беше делото "Октопод".

Ето какво написаха още от Софийската адвокатска колегия:

Няма думи, които да изразят нашата болка и скръб от загубата на Човек с голямо сърце и широка душа като Ваня. Възможността да познаваме Ваня ни позволи да разберем какво значи да приемеш всички в сърцето си и в семейството си, да си отидеш, но да продължиш да живееш във всички хора, на които си помогнал като адвокат и като Човек.

Почивай в мир, скъпа Ваня!

Молитвите ни са за семейството й и всички близки в този труден за тях момент да имат сили да продължат напред със смелостта и сърцето, които имаше Ваня!

Опелото ще се състои на 28.12.2021 г., от 14.00 ч., в храм "Света Неделя"