Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ИВАН ДИМИТРОВ се прочу с желанието си депутатите да получават заплатите си на ръка. Изказа се, че няма банкова сметка, но после уточни, че има, но иска да има избор.
ИВАН ДИМИТРОВ се прочу с желанието си депутатите да получават заплатите си на ръка. Изказа се, че няма банкова сметка, но после уточни, че има, но иска да има избор.

Като редови член на една от партиите, съставляващи "Демократична България", искам ВЕДНАГА оставката на депутата Иван Димитров, издигнат от ДСБ и избран от листата на ДБ в Благоевград, който не само лъже в парламента, че няма банкова сметка, ами е потънал в дългове, поради които има запори, но и не е плащал издръжката на децата си с години.

Негово е искането депутатите отново да могат да получават възнагражденията си на ръка вместо по банков път, след като той обяви, че не желаел да взема парите си по банков път.

В имотната си декларация като народен представител от май 2021 г. обаче Димитров е обявил, че има 2 кредитни карти с размер на задължението 5000 лв. към ПИБ и е изплащал кредит за над 432 000 лв. към Юробанк.

Той не е заявил да притежава парични средства над 10 000 лв. нито в брой, нито в банкови влогове.

Обяснението му влиза в пълен конфликт с една от основните позиции на "Демократична България" за нуждата от въвеждане на електронна идентификация на гражданите и за дигитализиране на колкото се може повече административни услуги.

Няма как в парламентарната група на ДБ да остане подобен лишен от елементарно приличие човек, който очевидно с действията си е срещу всичко онова, за което ние в Демократична България с години с борим.

От фейсбук