Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Лидерът на партия "Възраждане" Костадин Костадинов
Лидерът на партия "Възраждане" Костадин Костадинов

Коалицията е продукт на външен натиск, коментира в "Денят започва с Георги Любенов" лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов по повод подписаното споразумение между "Продължаваме промяната", БСП, ИТН и ДБ. По думите на Костадинов в нея влизат антагостични една срещу други партии.

Даде за пример отличаващите се като идеологии БСП и "Демократична България". Според Костадинов се вижда крайно нежелание за коалицията именно у тях.

"Това е едно управление, което е назначено от американския посланик с идеята, че тук най-накрая трябва да се сложи край на тази политическа безизходица", заяви Костадин Костадинов.

Той изрази надежда преди всичко да се постави интересът на българските граждани. В момента, в който управляващите забравят кой ги е изпратил в управлението, започва тяхното пропадане.

Не отричаме коронавируса, привърженици сме на ваксините, но това, което ни предлагат като ваксина, това не е ваксина, това е нещо в експериментален период. Не може да се каже, че зеленият сертификат дава свобода, при положение, че той налага ограничение да се ходи на работа.