Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ОТКРОВЕНИЕ: За Алекс най-романтично е един мъж да я слуша.
ОТКРОВЕНИЕ: За Алекс най-романтично е един мъж да я слуша.

“Преди 10 години търсех и се радвах на славата. Сега тази суета ме натъжава. Всички искат да са известни, но се питам защо. Някои наши звезди не могат да съберат пари, за да си платят парното. Други сякаш са взети на подбив.
Как може Лили Иванова да е на една страница с русата Златка. Това ме възмущава", споделя за първи път пред "168 часа" звездата от новия български сериал "Седем часа разлика" - Алекс Раева.
Певицата е убедена, че новият филмов проект ще грабне моментално родната публика, тъй като темите в него са много близки до хората. "В сериала играя по-скоро себе си, въпреки че героинята ми е много по-смела и решителна от мен.

Иска се смелост, за да оцелееш в Америка

Направо си е невъзможно да успееш да пробиеш като певица на един толкова необятен пазар, какъвто е американският", характеризира героинята си Алекс. Тя признава, че заснемането на сериала е било много по-трудно от това, което си е представяла. Действието се развива на два континента, а понякога й се налага да произнесе реплики на английски.
"Нямам произношение на американка. В началото се мъчех да докарам нещо близко до техния акцент, но падаше голям смях. Продуцентите ми казаха да не се притеснявам, все пак играя чужденка", споделя през смях чаровната актриса.
"Още не съм се научила да мисля като актьор. Много е трудно да вникнеш в ролята и да се поставиш на мястото на героинята си. Не съм предполагала, че е толкова сложно да бъде изигран друг живот. Вече живея с моята героиня, знам как ще реагира и е лесно да бъде изиграна", разказва актрисата в "Седем часа разлика". Според Алекс най-забавното нещо в сериала е Малин Кръстев.

На снимачната площадка Алекс и Малин са гаджета

"Малин е толкова смешен, много се забавляваме с него. Каквото и да направи, се спукваме от смях. В негово присъствие ми е много трудно да се разплача. И аз имах вина за доброто настроение на екипа. Оня ден, докато ме снимаха и ми кацна муха на носа. Някои хора щяха да паднат на земята, докато се превиваха от смях. Все пак успях да не избухна и аз в един много сериозен монолог ", споделя певицата.
Тя разкрива, че никога не е ходила на курсове по актьорско майсторство, нито е имала амбициите да стане актриса. Бившата певица в "Шоуто на Слави" дебело подчертава, че не е влязла в сериала заради слава и пари. Алекс дори не прави опити да се стреми към известността и място под светлината на прожекторите.
"В България няма критерий, по който да се определи кой е известен и кой не. На мен за какво ми е известността. Не мога да се изхранвам с нея. Не пожелах и да спя с богати хора, за да пробивам напред. Добре, че беше

личният ми фризьор да
даде пари, за да направя
последните си клипове

Ако нямам меценат за себе си, няма как да успея. Това дано го прочетат талантите от "Х фактор" и "България търси талант". За съжаление много малко от тях ще успеят да си намерят място под слънцето. Другите ще бъдат забравени след седмица-две", убедена е Алекс Раева. Тя изненадващо прави прогноза, че бъдещето на телевизиите е в риалити форматите, а според нея до 10 години "всичко ще стане интернет".
Алекс винаги е била доста самокритична към себе си. "Не съм голям талант, по-скоро съм харизматична личност. Има хора с талант, който може да те сцепи, но харизмата им липсва. Доста съм работила по гласа си и това ме е направило добър изпълнител и професионалист", разказва Алекс.
Тя дълги години беше част от екипа на Слави Трифонов. Певицата казва, че все още поддържа контакт с някои от най-близките й хора в екипа.

"Единствено със Слави
не сме се виждали,

откакто напуснах екипа. Просто пътищата ни се разделиха", категорична е Алекс.
Певицата е отворила съвсем нова страница в своя живот. В момента е лудо влюбена в своя приятел Дончо и се е отдала напълно на филмовата си кариера и екстремните хобита. Алекс е суперзарибена по дайвинга.
"Дайвингът не е хоби, а начин на живот. Всичките си пари влагам в него. Най-запомнящото се гмуркане беше на Малдивите сред акули.

9 манти плуваха над мен. Беше невероятно

Този спорт е до сърцето ми", споделя екстремната Алекс.
По нестандартното хоби успява да я запали бившият й приятел, на когото е много благодарна. След раздялата им Алекс се отдава изцяло на дайвинга. Певицата споделя, че благодарение на невероятното чувство, което ти дава гмуркането, е успяла да се справи в много труден момент в живота. Приятелят й Дончо, който се изявява като диджей, също се е запалил.
"Ходихме в Куба, гледаше ме как се гмуркам и му хареса. А дори не можеше да плува, но сега е много добър", смее се Алекс.
Гмуркането съвсем не е единственият опасен спорт в нейния списък. Алекс е адски добра в карането на ски и малтин борда. Всичките тези спортове освен емоции, осигуряват и перфектна фигура.
"Неизбежно е да направиш мускули и да поддържаш стегнато тяло. Техниката за дайвинга тежи 50 кг. В началото не можех да си я нося, но постепенно пооформих доста мускули. Освен това ходя и на фитнес всеки ден от 9 г. Аз съм чревоугодник. Тъжна съм, когато не ям", разкрива тайните си за готино тяло Алекс.
В личен план актрисата и певица споделя, че е намерила точния човек: "Чувствам се обичана и спокойна. Никога преди не съм изживявала такова нещо. С Дончо имаме общи мечти и планове, гледаме в една посока. Мисля, че това е човекът за мен."

ВЛЮБЕНИ: Алекс най-после открива точния мъж.
ВЛЮБЕНИ: Алекс най-после открива точния мъж.
ЕКСТРЕМНО: Певицата не се страхува да опознава дълбините.
ЕКСТРЕМНО: Певицата не се страхува да опознава дълбините.