Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Иво Сиромахов
Иво Сиромахов

Приятели, попаднах в ужасно неприятна ситуация.

Оня ден, тъкмо мислех да пиша на Зукърбърг, че забранявам да ми ползва снимките от утре, и бях решил твърдо: ей сега ще му напиша, че съгласно раздели 1-308 и 1-607 от закона UCC ще ме хване за... да не казвам какво.

И си викам ей сега ще си задържа пръста върху тая публикация и ще се появи копие, ще премина системата и после Зукърбърг само ще скърца със зъби от яд, че не може да ми барне снимките, хахахаха.

Обаче нещо се разсеях с някаква глупост - почнах да чета някаква книга, хем сто пъти съм си казвал да не се занимавам с глупости като четене на книги, но както и да е...

И забравих да напиша забраната за ползването на снимките ми.

И днес влизам във фейсбук и гледам - една от любимите ми снимки с кученцето я няма. Зукърбърг е видял, че не съм забранил да ми ползва снимките, взел я е и сега сигурно си я държи някъде у тях.

Моля ви, ако някой от вас ходи тия дни у Зукърбъргини и види снимката, да му каже "абе колега, тая снимка е на Иво Сиромахов" и да ми я донесе, щото много си я обичам.

То и аз можех да мина през Зукърбъргини, ама за там ми трябва писиар тест, а сега съм толкова разстроен, че не ми се занимава.

Благодаря ви предварително!

От фейсбук