Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Проф. Боян Чуков
Проф. Боян Чуков

Победата на „Продължаваме промяната“ е сериозна победа на американската геостратегия, на филиала на Демократическата партия на САЩ в България. Самата поява на тази партия у нас е направена с технологията, която е известна на експертите, но не е популярна сред хората, които не се занимават с политика. Ето каква е технологията на появата на тази партия:

Идват от чужбина млади хора, които не са познати въобще на българското обществено мнение, никой не може да даде оценка за тях. Пристигат в България и се опитват да влязат в политиката. Започват първо с неправителствени организации, обясняват за технологии, някакви нови изобретения, постижения, инвестиции в България, за инвестиции във високите технологии и т.н.

Един от тях отива в партия „Да, България“, даже е основател, но се оказва, че тук в местната обстановка в тази партия при Христо Иванов той не може да пробие по никакъв начин и се издърпва. След което изведнъж неочаквано Джо Байдън, обръщайки се тук по телевизията към мероприятието „Три морета“, което се води от нашия президент, цитира поименно президента Румен Радев, което е естествено, тъй като той е президент на България, но той цитира и Петков, който е абсолютно непознат в България.

Аз не допускам, че Джо Байдън е личен приятел на Кирил Петков и затова се е сетил да го похвали тук. Напротив, това е също част от технологията. По този начин той го осветява, че ето, това е нашият човек. След което всичко започва и се завърта много бързо. Изкарването в орбита на двете момчета става благодарение на ракетоносителя в лицето на Румен Радев. Той прави на практика абсолютно всичко, което е необходимо да ги изведе във висока геостационарна орбита в българската политика и по този начин те за изключително кратък срок влизат на челни позиции в българската политика и съответно във водещи управленчески позиции в държавата. Ето, това е технологията, която се прилага. Тя се прилага и в много други страни.

Това са елементи на т.нар. хибридна война, която се води, и те са отдавна разработени. Това го има в монографии, в учебници и т.н. Ето защо „Продължаваме промяната“ е изключително успешен, подчертавам много интелигентно направен проект, който обаче ще донесе дивиденти за американската геостратегия през следващите шест месеца, тъй като ще видим какво ще направи тази партия в комбинация, разбира се, с усилията, които ще положи и Румен Радев, който най-вероятно и той ще бъде избран за президент.

От фейсбук