Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Татяна Дончева
Татяна Дончева

"Не знам доколко грубо и доколко меко сме излъчвали откровената неприязън между част от водещите лица на коалицията, доколко сме излъчвали липсата на единна кампания и единно послание. Взаимни подкрепи в политиката никога не дават резултат, нормалният избирател гласува за доминиращата политическа формация и казва, че щом са в добри отношения, ще избирам големия. Аз не съм изненадана от нашия резултат".

Това коментира пред БНР Татяна Дончева, лидер на "Движение 21", част от формацията "Изправи се БГ! Ние идваме!", която не събра 4% и няма да е част от следващия парламент.

"Продължаваме промяната" засмукаха голяма част от избирателите ни, част от гласуващите за ДБ и за ИТН. Освен Кирил Петков и Асен Василев, не знаем нищо за другите лица, които ще са в парламента", каза още Дончева. И добави: "Кашата продължава. Смятам, че никой няма решение за изхода от ситуацията това решение ще идва бавно и мъчително, ще бъде свързано с изхода в неделя. Не мисля, че на Румен Радев му е сигурна победата. Има сериозни шансове, но има и подводни камъни. А в зависимост от този изход, нещата могат да получат всякакъв развой".