Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Pixabay
СНИМКА: Pixabay

Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца и още ще се повиши, съобщи НИМХ.

През нощта над по-голямата част от страната ще бъде предимно облачно и мъгливо. Разкъсана облачност и по-добра видимост ще има над планините. Почти тихо с минимални температури между 0 и 5 градуса.

Утре ще преобладава облачно време и на места ще има слаби валежи от дъжд. Ще се появи до умерен североизточен вятър и с него ще прониква студен въздух. Максималните температури ще са между 7 и 12 градуcа, малко по-високи в крайните югозападни райони, предава БТА.

Над Черноморието ще е предимно облачно и на места главно по южното крайбрежие ще превалява слаб дъжд. Ще духа умерен север-североизточен вятър. Максималните температури ще са 12-14 градуса. Температурата на морската вода е около 14 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала, вечерта ще се усили.

Над планините облачността ще е по-често значителна. На места слабо ще превали. Почти без валежи и с повече слънце ще е над масивите от Югозападна България. Ще духа умерен източен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 8 градуса, на 2000 метра - около 2 градуса.

Във вторник ще остане ветровито. Ще има значителна облачност, на отделни места, главно в Южна и Източна България, ще има и слаби превалявания от дъжд. В сряда вятърът ще отслабне и ще стихне. Ще се задържи предимно облачно, почти без валежи. Минималните температури ще са между 2 и 7 градуса, а максималните - между 8 и 13 градуса.