Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Миранда Маккеън (19) играе младата Джоузи Пай в сериала на Netflix „Ан с Е“
Снимка: Инстаграм
Миранда Маккеън (19) играе младата Джоузи Пай в сериала на Netflix „Ан с Е“ Снимка: Инстаграм

Миранда Маккеън (19) играе младата Джоузи Пай в сериала на Netflix „Ан с Е“, студентка, която насочва главната героиня Ан с гадни лозунги.

В реалния живот Миранда е всичко друго, но не и подла, по-скоро иска да насърчи другите, имайки впредвид собствената си съдба. Младата актриса има рак на гърдата и се бори по всякакъв начин, за да оцелее, пише немското издание Bild.

През лятото 19-годишната девойка разкри, че в гърдите й е открита лоша бучка, след което следващите й седмици минаха на химиотерапия. Миранда дори замрази яйцеклетките си от страх да не би да не може да има деца след терапията.

Следващата стъпка, коятоМиранда Маккеън предприе, за да предотврати повторен проявление на рака, е ампутация и двете й гърди.

Двустранната мастектомия й гарантира, че няма да има повече рак, обяснява актрисата. В инстаграм тя пише: "След месеци търсене най-накрая намерих правилния лекар". В Сан Франциско младата жена иска да бъде оперирана от екип от специалисти.

Миранда е избрала "мастектомия, запазваща усещането" или с други думи нервите се прекъсват по-внимателно. Така че усещането трябва да се запази при докосване. "Ще отнеме малко време, но съм толкова благодарна, че отново ще изглеждам и ще се чувствам като себе си", каза Маккейън.

След операцията започва последната стъпка към живот без рак: лъчева терапия. Това е за унищожаване на последните останали ракови клетки.

Само една на всеки три милиона млади жени на нейната възраст има рак на гърдата в трети стадий.

Миранда каза пред списание People, че през юни тя е „почувствала бучка“, която никога преди не е забелязвала и в главата си си е представила най-лошото.

Поглеждайки назад, студена тръпка преминава по гърба й при спомена. "Мисля, че това е момент, подобен на филм, в живота на човек“, каза тя пред Good Morning America. - "Някак си нямах чувството, че е истинско".

Въпреки младата си възраст, тя иска да остане позитивна и оттогава редовно предоставя информация на публиката за възстановяването си.