Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

"За пет години с Илияна Йотова успяхме да утвърдим президентската институция като стълб на държавност и стабилност. Не се поддадохме. Устояхме на ежедневни атаки, на всякакви лъжи и манипулации. Защото са ме учили да не се предавам, когато каузата е за българския народ."

"Не ви предадохме и бяхме заедно с вас, когато спирахме лобистко законодателство, когато призовавахме към събуждане, за отхвърляне на властта чрез заплахи, лъжи и манипулации, когато обединявахме около значими каузи, когато показвахме, че може да има друг честен прогресивен път за България. И днес България се променя."

"Изключително важно е на изборите хората да гласуват, защото залогът е голям. Залогът е бъдещето на България. Ние сме показали, че работим за обединение около ценностите, завещани ни още от нашите предци – свобода, справедливост и солидарност, около честен труд, лоялна конкуренция, защита на собствеността и на правата на хората, около възможност за развитие на всеки талант да остава тук, в държавата."

"Навлизаме в последната предизборна седмица. В нея мафията ще прави всичко, за да уплаши, да разколебае хората да не гласуват, за да компрометира изборите. Това означава едно - мафията се страхува. Убеден съм, че на 14 ноември българите ще покажат, че времето на шайката е приключило. Че няма да търпят повече да ги лъжат, крадат и унижават. Защото ние сме талантлив народ и можем да постигнем много, когато отхвърлим игото на посредствеността и корупцията."

"Предстоящите избори са изключително важни. България има нужда от силна и независима президентска институция, която да не се кланя на силните на деня. Именно от президентската институция зависи дали статуквото и олигархията ще получат легитимация и ще се върнат обратно във властта чрез нея."

"Заедно с вас продължаваме борбата за честни и прозрачни избори, за формиране на нов тип управление, синтез на почтеност и компетентност, за прозрачно управление, пресичане на кражбите, корупцията и злоупотребата с власт. За укрепване на върховенството на правото. За инвестиции в хората, не само в инфраструктура, а в образование, здравеопазване, сигурност. За свобода на нашия глас, изразен чрез свободни и независими медии."

"За да бъде България страна с модерно, европейско ниво на образование, на здравеопазване, качествена инфраструктура, на перспектива и сигурност за младите хора, за да могат те да разгръщат своя талант тук. За да могат работещите българи да получават справедливо заплащане, а възрастните - да имат достоен живот. В едно можете да бъдете сигурни - ние, с г-жа Йотова, няма да ви предадем."