Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Влади Априлов, Ани и Зуека се снимат за спомен след представлението в Ковънтри.

СНИМКА: ПРОФИЛ НА АПРИЛОВ ВЪВ ФЕЙСБУК
Влади Априлов, Ани и Зуека се снимат за спомен след представлението в Ковънтри. СНИМКА: ПРОФИЛ НА АПРИЛОВ ВЪВ ФЕЙСБУК

Репетиция онлайн по вайбър - очевидно върши работа, след като Васил Василев-Зуека и Влади Априлов не само възстановиха по този начин комедийния си спектакъл “Ние, българите”, но и напълниха залите в Англия. Първо в Нотингам на 2 октомври, после в Ковънтри на 4-и.

С постановката Зуека се върна на театралната сцена и пак играе, но засега само във Великобритания и Испания.

Веднага след представленията в Англия Зуека и съпругата му Ани, която се занимава с организацията и музиката в спектакъла, се връщат в Испания, тъй като синът им е на училище.

Преди да тръгнат на турне, тримата си припомнят пиесата, като репетират онлайн по вайбър. Няма как да е иначе, след като Зуека емигрира със семейството си. “Добре, че интернетът ни е мощен”, каза през смях Ани Василева пред “24 часа”. А и не им трябвало много време, за да се върнат във форма.

“Ние, българите” е първият спектакъл, посветен и предназначен за всички българи в чужбина. С него “разсмиваме негативни образи от нашето всекидневие и говорим за нещата от живота”, казват актьорите за постановката. Те стартираха шоуто си през 2020 г.

Сега им предстои представление в Палма де Майорка на 15 октомври, след което отново заминават за Англия, където ще играят в Лийдс и Честър.