Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Депутатът от "Демократична България" Ивайло Мирчев
Депутатът от "Демократична България" Ивайло Мирчев

Кирил Петков и Асен Василев са наши съмишленици, нека да заявят какви политически ходове ще предприемат, за всички да е ясно че "Демократична България" е отворена за тях, ако искаме управление на разумната част от обществото мандата трябва да е в ДБ и мястото на Петков и Василев е в ДБ, допълни Мирчев.  

Хакерска атака не е имало при преброяването, бе категоричен Ивайло Мирчев. 

Според него проблемът е, че хората губят доверие в електронното преброяване.

"И през 2011 г. 40-50% се преброиха електронно, това че 2-3 дни не е работила системата..., но предния път бе проблемът с НАП (когато изтекоха данните на много хора в интернет - бел. ред.), борим се да има електронно гласуване през Интернет, но хората отговарят: Какво говорите, данните ни изтекоха в интернет?

Естония с милиони си електронизираха страната, а ние с милиарди не можем и още сме с леля на гишето. Когато попитал, в една институция му казали, че било направено проучване и че 85% от хората предпочитали да си стоят по опашки.

"Не можах да повярвам", каза той. 

Хората, които гарантират че ще се борят срещу Гешев, са със заешки сърца, омекват им колената и рязко започват да липсват от комисии, от заседания, от доста широк спектър и основната част са в БСП, това е разочароващо защото се разминава с политическите заявки. Това заяви в "Неделя 150" Ивайло Мирчев от ДБ.