Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Бойко Борисов
Бойко Борисов

В условия на диктатура, в каквато е България, Радев нарушава конституцията ежедневно. Има си срокове, няма значение, той казва - тук толкова, рекетьорски. Всичко зависи само от диктатора. И неговите марионетки си раздават големия финансов ресурс от олигарси, които главния прокурор вкара в ареста, каза той дали изборите ще са 2 в 1. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в Бургас.

Отклоняват вниманието от истинските проблеми, които има, каза Борисов.

Той е страшно безстрашен. Тошко Йорданов е Слави 3. Събрали се в пещерата, обградени от джипки. Смешна работа, каза Борисов.

Няколко престъпления на висши държавни служители бяха обявени, не знам как не ви е интересно. Представяте ли си какво щеше да е, ако е в нашата партия. Вчера председателят на най-голямата парламентарна група, както обичат да казват, макар че в България ги победихме, как прехвърлиха 1% от машините, как ДПС им прехвърлиха гласовете в Кърджали, но зам.-шефа на парламента пише на листче в парламента за депутат по половин милион. По моята сметка им трябваха 30 човека, за да направят правителство. 30 по 500 хил. лв. - откъде? Навремето говореха, че съм казвал на своята парламентарна група какво да правят, възмути се Борисов.

Г-жа Митева беше брутално наритана пред всички. Чудя се как този пазител на правото министър Рашков, че си намразих името покрай него, как не прати ДАНС. Той казва, че на листче, пред камери. Кой е този депутат? Къде е това листче, къде се случи това? Защо г-н Йорданов, който говори, че ГЕРБ е мафиотска структура, мълчи като мафиот и едва вчера споделя за този колосален подкуп за депутат?, попита Борисов. Според него затова се говорело за правителство на ИБГНИ - с купените депутати.

Защо ги прикриваш тези хора? Кой плати да се свали охраната на патриарха и главния прокурор, за да ги направи лесна мишена, мен не ме е страх, кой плати и колко? Защо Капон, Хаджигенов, Мая и неслучайно Христо Иванов мълчат по този въпрос. Зам.-председател дава по половин милион за депутат. Всичките тези антикорупционери или протестни партии, ако хората ги харесваха, нямаше да са последни на всички избори. Ще коментираме само кога, на кой и как ще повдигат обвинения. Този скандал няма да го оставим да се замете под килима, категоричен бе Борисов.

Радев е отговорен, той е техен баща, дава им задачи с определени срокове, разпорежда се с тях, както си иска. Колко време чакаме да разберем икономическия министър канадски гражданин ли е или не е? Аз съм веднага да променим конституцията и двойното гражданство, за мен правеха закони да не мога да съм председател на партия като кмет. Представяте ли си какво е изсипано срещу нас, за да купиш депутат срещу половин милион, продължи Борисов.

Откъде накъде Радев се разпорежда?, запита той.

Защо не вкарват в закона това, което призна Радев, че и квитанциите трябва да се броят. Защото между машината и софтуера там манипулират изборите. Те са една група, която ще се въздържа от квалификации, каза той.

Татяна Дончева е лъжец, зачете Борисов от изказванията на Йорданов.

Защо Христо Иванов и Атанас Атанасов не излязоха да я защитят? Нали ходеха на конгреси, там се прегръщаха и се целуваха. То и аз съм ходил, де на нейния конгрес. И аз като жените - малко съм сгрешил и аз, каза той.

Аз им казах, че освен за постове нищо друго не ги интересува, подчерта лидерът на ГЕРБ.

Питате ме кой ще е президент, има ли значение? С тези пари ще си купят всичко живо. И машините, и всичко замина. Те затова вече половин милиард отидоха за изборите, защото за тях те нямат цена, каза той.

За нищо пари не дават, нито за общини, нито за нищо. Сега ще видите как след година ще закъсате, ако продължават така. Добре направихме, че парите ги давахме за общините, че иначе Асен Василев веднага ще ги цапцарапне, обърна се Борисов към насъбралите се граждани и кметове.

В момента има само хаос, скандали, корупция. От това, което вчера чух, не ми го побира ума как Бойко Рашков не се е самосезирал и не започне да разпитва, коментира по-рано лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Днес той и кметът на Бургас Димитър Николов разгледаха строителството на обходния път край града за Слънчев бряг.

Работят, но не с това темпо, с което щяха да работят иначе. Да се надяваме, че ще спазят срока до края на годината. Това ще бъде голямо богатство за българите, които почиват по отсечката Слънчев бряг - Обзор - Поморие. Целият трафик от АМ Тракия ще мине от тук.
Добре че им осигурихме парите и не са им ги взели, защото и това щеше да остане като пущинак, категоричен бе Борисов.

И селскостопанските производители са доволни, има надлез, за до може да минават с техника и да не трошат асфалтовия път, подчерта пък Николов.

Нали имаше едни тук дето идваха да го гледат. Много интересно. Преди все говореха за вдигането на цените на бензина и нафтата, за ревизия на "Лукойл", сега от няколко месеца нито ги искат от финансовия министър, нито говорят за вдигане на цената, то с 30-40% се вдигна, но е мълчанието на агнетата. До края на годината се надявам да не им вземат парите и да стане факт, каза Борисов.

Залата готова ли е?, попита той Николов.

Да, чакаме министерството да натисне, защото има дребни нарушения, отвърна му кметът.

Колко блока санирахме?, продължи Борисов.

185, отвърна Николов.

185 блока, а Радев 0 блока и така ще бъде до края, защото и от плана за възстановяване, доколкото знам, са ги извадили, посочи Борисов.

Добре че им преведохме парите и беше в напреднала фаза пътя, иначе и това щяха да съсипят, допълни той.

Болницата е санирана. 10 млн. заделихме за нея. Изолация, всичко. Разказвайте ги на бургазлии тези неща. С това ще се запомни ГЕРБ - с направеното, категоричен бе лидерът на ГЕРБ.