Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Депутатът от БСП Александър Симов СНИМКА: Архив
Депутатът от БСП Александър Симов СНИМКА: Архив

Покупко-продажба на човеци в името на власт и пари. Това написа във фейсбук соцдепутатът Александър Симов по повод твърденията на Тошко Йорданов от ИТН, че Татяна Дончева от ИБГНИ е правила оферта от 500 000 лв. за купуване на депутати от ИТН.

Ето пълния пост на Симов:

Ето как маските падат: много време се чудех защо Христо Иванов, Атанас Атанасов и Мая Манолова толкова натискаха БСП да се откаже сама от третия мандат и той да отиде при Мая. Задавах си въпроса откъде идва тази медийна страст и политически шантаж. Мандат при ИБГНИ изглеждаше абсолютно обречена кауза, тъй като Слави Трифонов ги беше отрязал тотално и нямаха никакъв шанс за мнозинство. Сега аферата започва да се изяснява.

От думите на Тошко Йорданов, че Татяна Дончева предлагала пари на депутати от ИТН, разбрах каква завера са били замислили тези с новия морал на промяната: притискат Корнелия сама да се откаже да получи третия мандат. Получава го Мая. Подкрепят я Демократична България. Мислят си: БСП ще ни подкрепи, няма къде да мърда, иначе ще ги пришием за статуквото, купуваме си депутати за 500000 лв. от ИТН и ето ти мнозинство и стабилност.

Тези наистина надминаха и Бойко Борисов.

И той цепеше групи, ама тези го удариха в земята. И той правеше парламентарни схеми, ама тези го задминаха само за няколко месеца.

И това ми било промяната.

Изчегъртване, ама някой друг път.

Досегашното задкулисие ряпа да яде. И сега имат наглостта да винят Нинова, че ги отрязала и не пожелала да води с тях тайни разговори за тази сделка, а ги поканила на открити разговори пред камерите. Пред камерите било пиар, казва Христо Иванов и отказва среща.

А зад камерите какво е, бе?

Покупко-продажба на човеци в името на власт и пари на всяка цена.

Отвратителна работа.