Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Разпитват по скайп Деян Дичев, пренесъл разчленения Юмер до езерото Вая Застреляният и разчленен Юмер Мехмед

По скайп ще бъде разпитан Деян Дичев на делото за мярката му за неотклонение в Бургаския районен съд, научи "24 часа". Заседанието е насрочено за 14,30, а задочното присъствие на обвиняемия е заради COVID-мерките, разясниха от съда.

Дичев е обвинен в укривателство, за което законът предвижда до 5 г. затвор. Според прокуратурата той е помогнал на Станимир Рагевски, обвинен за убийството на Юмер Мехмед, да пренесе разчлененото му тяло до езерото Вая. Както и че е укрил оръжието на престъплението - пистолет със заличени номера.

Тепърва ще стане ясно дали срещу Дичев ще бъде повдигнато и друго обвинение, свързано с ужасяващото убийство на 47-годишната брокерка Теодора Бахлова, която изчезна на 29 октомври м.г.

За нейната смърт отново е обвинен Рагевски, когото зам.апелативният прокурор на Бургас Йовита Григорова определи като сериен убиец. След като е била застреляна, Теодора също е била нарязана на парчета и пъхната в бидон с киселина. В него човешката плът е престояла повече от 3 месеца. На 26 август част от тялото бе открито заровено в алея между гробове в Траурния парк на Бургас.

Очаквайте подробности!