Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Слави Трифонов. Кадър БНТ
Слави Трифонов. Кадър БНТ

Виждам, че Бойко Борисов в коментара си за снощното ми интервю е загрижен за моето здравословно състояние. Това е толкова мило. Така се разчувствах. На миналите избори Татяна Дончева беше загрижена за моето здравословно състояние. И тя, милата, е толкова състрадателен човек. И Бойко, и Татяна са същите като жълтите вестници и сайтове. И те, милите, от години са загрижени за моето здраве и това е прекрасно. Постоянно живея с мисълта, че има хора, които ме обичат. Спокойно бе, хора, добре съм, справям се и дори леко да настина, веднага ще ви информирам, за да не се притеснявате.

Това написа във фейсбук Слави Трифонов.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира по-рано интервюто на лидера на „Има такъв народ” Слави Трифонов пред водещия на „Панорама” Бойко Василев в петък вечерта.

"Много се говори за участието на Слави Трифонов. За жалост кое се гледа? Главно се говори какъв му бил видът! Той заслужава уважение - за силата на духа. Всеки един от нас е бил болен, опериран, бил е с патерици, знае колко е трудно да си вършиш работата. Правели изключение за него. Ами да, защото до вчера всичко зависеше от него", коментира Борисов.

Новината от интервюто със Слави е, че и при него са ходели да се молят, да клечат, но като не им е клекнал с някакви министри и вече стана лош, каза още Борисов.