Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Културният министър Вежди Рашидов ми вика: “Реших да си направя един малък тест и питам младото поколение: “Кой е Сали Яшар?” Половината не знаеха, другата половина казаха, че е депутат от ДПС.” Преди време питах евродепутата Станимир Илчев вярно ли, че каруцата на НДСВ скърца. “Може и да не е песента на колелетата, вика Стенли, но щом скърца, значи върви.” Сега остава да запее. Към момента обаче я карат само на скоропоговорките на Владо Каролев.
Знаех, че има едно чепаре все обединени и все земеделски съюзи, обаче за Единен пенсионерски съюз, и то под ръководството на Георги Бакшишев сега научих, като ЦИК им отказа регистрация за изборите. Жалко, изпуснаха златен шанс. Ако бяха направили коалиция с таксиметровите бакшиши, работата беше опечена. Пък по морските ресторанти пише: “Бакшиш” не е кратер на Марс.” Абе може да не е, но може да се окаже македонска територия.
Бойко и Дянков си вдигнаха рейтингите след операцията по запечатването на нефтохима, “Лукойл” продължи да работи по решение на съда. Както вече писах - и държавата сита, и рафинерията цяла. Може пък оттогава руснаците да станаха по-сговорчиви за Белене?
Друго ме чопли - след като втори съдийски състав ми обяснява, че държавата без “Лукойл” не може и че рафинерията има господстващо положение на пазара, върви обяснявай, че има КЗК и че трябва да се спазват законите.
Като гледам данните на "Галъп" за политическите партии, май обеЗгрупенфюрер Яне пак ще трябва да яхва коня и да обикаля да буди народа. Същото важи и за Волен Сидеров. Ама имало много време. Никакво време няма. Нали пророкът Доган обяви, че още след местните избори се очертава и предсрочен парламентарен вот. И ако “Атака” мине в отбрана, кой ще подава топките на Бойко?
Незапомнени вълни от вандализъм и насилие, грабежи и погроми в половин Англия. Обаче полицията направи показн. Ако това се беше случило у нас и опозицията, и правозащитниците щяха да опищят света за вот на недоверие и полицейско насилие. А на Острова един не чух да се оплаче от служителите на реда. И от кауша - направо в съдебната зала. За седмица - над 2000 изправени пред Темида. Затова на Албиона по традиция ще има и демокрация, и ред. Пак там ще вярват и в съда, и в полицията, както и в държавата. Докато ние все не можем да се оправим с шепа озверели и пияни футболни фенове, които бият и трошат наред.
Цитат на седмицата: "Американците са по-зле от нас в областта на финансите и фискалната зависимост." Симеон Дянков (че кой друг) пред Нова телевизия.
Опозицията все натяква, че правителството нямало антикризисна програма. Я вижте - в Стара Загора младежи от ГЕРБ учат китайски. Къде се мотаете бе, в Илиенци вече пишат докторати. Помня, че Мони Паси викаше: “Ако всеки един китаец изпие по една българска бира, икономиката ни ще цъфне.” Дотук добре, ама ако реши после и да се изпикае?