Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Адвокт Николай Хаджигенов
Адвокт Николай Хаджигенов

Очаквам "Има такъв народ" да поумнеят, заяви адвокатът от ИБГНИ

"Би било логично!" Така зам. председателят на "Изправи се БГ! Ние идваме!" Николай Хаджигенов отговори на въпрос дали от групата му очакват да получат третия мандат.

"Трети мандат при БСП няма никакъв смисъл. Те го направиха предишния път по странни съображения. Този път няма логика. Никой няма да подкрепи нищо свързано с БСП, точно както и с ГЕРБ. Освен ако БСП не предложи мандата за употреба, защото предлагането на служебното правителство в цялост е пълна глупост", каза в кулоарите на парламента Хаджигенов.

Той обясни, че от групата са готови на разговори по търсене на разбирателство по съставяне на правителство с БСП и ДПС, но ГЕРБ остава извън опциите. 

"Отдавна очаквам "Има такъв народ" да поумнеят. Продължавам да поддържам това си очакване. Дано поумнеят", каза още Хаджигенов и добави, че би било умно от страна на ИТН да напусне залата по време на гласуването на правителство, за да намалят кворума и така да бъде приет кабинет по-лесно. В него можела да остане работещата част от служебното правителство.