Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Д-р Любомир Канов КАДЪР: bTV
Д-р Любомир Канов КАДЪР: bTV

Да ви кажа право, аз съм виждал всякакви хора и всякакви човешки превъплощения и човешка патология в дълголетната си практика, но хаджигенчето е просто изумително като невиждан досега публичен стандарт по подлост в лицевото изражение и по безсрамно лъжливата си аргументация.

Тръпки ме побиват, като си помисля, че човешки съдби, а в случая националната ни съдба и Парламента, са в ръцете на такива характери.

За обляният в слюнка комунистически скулптор, за бабикян и за галева нямам сили да коментирам, но нормалността на българина е поставена на голямо изпитание. Защото сякаш никой даже не си спомня на какво унижение бяха подложени българските полицаи по време на протестите, частично платени от Черепа, които сега са обвинени в насилие. Защо не покажат снимки от Париж и от Вашингтон или как се потушават протести?

Аз лично, на родна почва преди години съм бил истинска плячка за българските милиционери и съм бил измъчван от тяхното насилие по времето на комунизма.

Нямам симпатии към милицията и към бруталността на просташките “органи на реда”. Но този човечец стрелящ с прашка по националния герб, координатор на камиони изсипващи развалена риба на жълтите павета и носач на ковчези заедно с Лудото Дионисий под юмрука на Генерадев, наистина ме смая с нещо за което се наложи да измисля едно ново понятие. Адвокатът хаджигенчо демонстрира публично на недостижимо ниво изява, на която аз давам името “искрена подлост”.

Искрена Подлост!

И не е проблемът, че е подлост, а това че сякаш той ѝ се наслаждава.

Кефи се…

Бог да му е на помощ!

*От фейсбук