Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ТОШКО ЙОРДАНОВ
ТОШКО ЙОРДАНОВ

Манолова: Слави ме агитираше да не се кандидатирам за кмет на София

Христо Иванов си позволи да лицемерничи за пореден път. Повръща ми се вече от лицемерничене. Попитахме ви дали има проблем, ако подкрепим комися за "Буджака". Казахте, че няма. Г-н Христо Иванов заяви пред 5 човека в нашата стая на парламентарната група, че той трябва да одобри всеки един от министрите и всеки ръководител на ръководните органи. Ако това не е кадруване, аз съм баскетболист 3 метра висок.

Мая Манолова заяви пред мен: "Обещайте му нещо на Христо Иванов и после не го изпълнете." Бих отишъл на детектор на лъжата, за да докажа какво казаха тези двамата лицемери на този парламент. Ние нямаме олигарх, но имаме лидер. Няма къща на "Росенец", нито къща на скалите. Дали ще измерваме Доган с Делян Пеевски или Иво Прокопиев е еднакво гадно.

Това заяви от трибуната на парламента председателят на ИТН Тошко Йорданов в разгара на спор преди гласуването за създаване на комисия за "Буджака" по предложение на ДПС и ИТН.

"Ако искате нашите гласове е редно да имаме нормален разговор за хората, които ще изпълняваме вашите политики. Не сме искали дялове и порции. Искали сме да знаем за кого гласуваме", отвърна Христо Иванов. "Няма да гласуваме за котки в чувал и хора без биографии. За анонимни хора, които крият добри качества", каза още той и добави, че е получил обаждане от майка си, за да му каже, че твърде прибързано съди за предложените министри.

"Майка ми се обади и ми се скара, че имало и добри хора като на нея добро впечатление и направила министърката по ромските въпроси. Обещах й да ви кажа", каза още Иванов.

Мога и аз да разказвам за разговори, ако искате да сляза на вашето ниво, как Трифонов ме агитираше да не се кандидатирам за кмет на София и срещу какво да не го правя. Въпреки това няма да го направя и въпреки това се явих срещу Фандъкова и орлетата. Видя се как Сокола си защитава орлетата и как те му ръкопляскат", отвърна пък председателката на ИБГНИ Мая Манолова.