Ако Господ създаде свой хор, аз ще съм солистът

30.06.2017;

Вече милион гледания има клипът на Азис н Ю Туб, каза той в интервю за Нова тв.

Както 24 часа писа, клипът му развълнува и хора, които не харесват музиката му. Вярвам, че ръката, която подава бутилка на жадния, ще бъде приета независимост дали е мюсюлманин или друг. Ясно е, че не можем да живеем заедно, но нека поне се търпим, да не се избиваме. Изпитвам гняв и яд, когато по света ме гледат странно, защото ме мислят за мюсюлманин. Тук е различно, защото хората знаят, че аз пея, а музиката обединява.

Гей двойката, арабинът със съпругата си, християнката, която изигра арабка, циганинът, който изигра скинар, са персонажи, които аз лично избирах за клипа, каза той.

Ако дъщеря ми се влюби в мюсюлманин, много ще бъда изплашен. Аз съм за любовта, но това насилствено забулване и опаковане е убийствено за жената. Но въпреки всичко между мюсюлманите има стойностни хора.

Преди страха от арабите беще страхът от спина, за който обвиниха хомосексуалистите, но той отмина, какво ли ни чака още, попита риторично Азис.

Бях ужасен гей, защото исках да ме чуят как пея. Е, сега ме чуха и без голото дупе. Мисля, че ако Господ направи свой хор, то аз ще съм солистът. Ако дъщеря ми реши да се снима гола, ще й кажа, че в това няма нищо хубаво, но ще приема решението. Снимайки се гола у нас, ти можеш пак да си гладна, жадна и чакаща, докато ако го направиш в Америка, е съвсем друго, разсъждава Азис.

Още от Коментари

Милена Маркова-Маца: С майка ми сме яли хляб и маргарин - това не е най-тежкият ми период

„Простотията и предателството могат да ме изкарат извън нерви. Ненавиждам егоизма в другите. Хората са лоши, защото просто не са щастливи”, споделя Милена Маркова-Маца пред Нова тв.

Накарайте ги да вдигнат заплатите

Протестите не стихват въпреки оставката на Симеонов, енергията идва от гнева срещу егоизма на богатите За да се справи с кризата, Борисов трябва да накара частния сектор да вдигне заплатите.

Сега да питам - тия сигурни ли са, че продават наистина хапчета за настинка?

Обичам зимните реклами на противогрипни и -простудни лекарства. От тях става кристално ясно, че: Може да се раздираш от кашлица, омотан с юргани и платнища, полужив и с 98 градуса,

След Валери Бойко Борисов ще играе покер с блъфиране

4 сценария дотук – от повторение на драмите с реформаторите през изхвърляне на “Атака” до нежелани предсрочни избори. И нито един не е печеливш Борисов не можеше да поиска оставката на Валери

Кафенето на противоречията

Народът Минанг населява остров Суматра. Те вярват в Пепатах, или „хармонията на противоречията“. В селата си имат нещо като заседателна къщичка (балай), в която се обсъждат социалните порядки,

За един арест, който цели ефекта на публичен разстрел

Продължителният арест на Иванчева и Петрова цели ефекта на публичен разстрел. Всички да знаят, че ако държавната машина реши да ги смачка, нищо няма значение.

Как да се оправяш с тъпанарите

1. Гледай нещата в перспектива. Помни, че и ти понякога се държиш като тъпанар. 2. Не можеш да промениш хората. Можеш да промениш единствено начина, по който ги възприемаш. Защо да се побъркваш?

Плевнелиев: Президентът Радев се държи като подбудител на протестите

Русия няма интерес от това България да прави стъпки напред към влизането си в Шенген, коментира бившият държавен глава Президентът Радев в момента се държи като опозиционен лидери и донякъде като

Нали щяха да намалят субсидията на партиите?! Като дечица ни манипулират!

Помните ли, имаше референдум - над 2.5 милиона българи гласуваха за намалавяне на субсидията на 1лв.! И какво стана, уж щеше да има намаление на субсидиите, не съвсем, ама все пак.

Този уебсайт или инструменти на трети страни може да използват "бисквитки", които са необходими за функциалността им и са необходими за постигане на целите, илюстрирани в политиката за бисквитките. С натискането на бутона "Приемам" вие се съгласявате с използването им.