Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: ВМРО
СНИМКА: ВМРО

Арт инсталация върху сградата на Народното събрание със знамето на гей общността разбуни духовете на патриотите. Поводът е днешният парад на "София прайд" - 14 поред, в защита на различните. Върху надписа "Съединението прави силата" е проектиран един от лозунгите на ЛГБТИ общността - "Съединението ни прави силни. Омразата ни прави слаби".

Младежите от ВМРО реагираха бурно.

"Съденинението прави силата" е свещен лозунг! ЛГБТИ плюс пропагандата го оскверни - казват те в специална декларация. - Ние, като последователи на великото дело на войводите и на нашите предци, били се за всяка педя земя на Родината ни в Сръбско-Българската война, в Илинденско-Преображенско-Кръстовденското въстание, в Балканската и Междусъюзническата войни и последвалите Първа и Втора световни войни, не можем под никакъв предлог да приемем, че подобна провокация е "просто изкуство".

И не разбираме как хора, стаили толкова много агресия и арогантност в действията си, могат да говорят любов, уважение и равенство. Любовта към какво, ЛГБТИ+ хора? Защото Вашето е себелюбие и опасен егоцентризъм. Това не е святата любов към Отечеството, която изисква себеотрицание. Нито святата майчина любов, възпята и увековечена в емблематични български творби! Защото тя изисква почит към семейството, традициите, морала и християнската вяра", коментират младежите на ВМРО.

"Вчера Вие осквернихте символа на държавността - Народното събрание. На тази сграда може да се веят само националният трибагреник и знамето на ЕС, част от който е България. С вашите пошли действия и налагането на разноцветния ЛГБТИ+ флаг Вие дори откраднахте дъгата от децата.

А като прожектирате Вашите символи и пътеводни мисли върху парламента какво искате още да ни кажете? Че вече тази сграда е Ваша ли? И тя ли е изконно Ваше право на собственост и платно на "различността" Ви, която уж искате да превърнете в равни права, а всъщност развявате като паспорт за привилегии?"

Дотук с Вас и Вашата "дискриминираност".

Младежите патриоти казват, че ще държат отговорни столичният кмет Йорданка Фандъкова, ръководителите на всички служби за сигурност - Министерството на отбраната, на Министерството на вътрешните работи и на Държавна агенция "Разузнаване", Държавна агенция "Национална сигурност". Аргументът им е, че сградата на парламента е стратегически обект за националната сигурност. 

"Кой от Вас допусна подобна гавра с обект, включен в приложения списък на стратегическите обекти и дейности от значение за националната сигурност, IХ. Сектор "Държавно управление", т. 2. Стратегически обекти: 2.2. Народното събрание?", питат младежите.