Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Депутатка от “Форца Италия” разби идилията му с дамата, която му върна вярата в истинската любов

Пожелавам му щастие и да намери някой да се грижи за него, отмъсти му бившата, намеквайки за преклонната му възраст

Бившия премиер на Италия Силвио Берлускони най-накрая се реши да се раздели с притятелката си след 12 години, през които имаше безброй забежки.

83-годишният милиардер и 50 години по-младата от него Франческа Паскале обявиха, че ще останат приятели. "Силвио ще остане остане скъп за мен завинаги - заяви тя. - Пожелавам му цялото щастие на света и се надявам да намери някой, който да се грижи за него." Очевидно намеквайки за преклонната му възраст.

Защо обаче първата новина за края на романса с неаполитанката дойде не откъде да е, а от партията на Берлускони "Форца Италия"?

Причината изглежда е в

новата любовна тръпка на плейбоя,

който от известно време тайно се среща с 30-годишната си депутатка Марта Фаскина.

Това естествено не изненада никого, защото някогашният бос на футболния колос "Милан" е известен с похожденията си и със страстта си към значително по-млади жени.

Новата изгора на бившия министър-председател е родом от провинция Реджо ди Калабрия, но живее в Портичи, близо до Кампания, където бе избрана за народен представител. За Фаскина се знае, че е завършила литература, филисофия и е специалист е по връзки с обществеността. Преди да влезе в парламента

тя работеше

в пресцентъра

на “Милан”

и е известна като една от най-страстните привърженички на гранда от "Джузепе Меаца".

За родената през 1990 г. дама се говори, че толкова била хлътнала по възрастния милиардер, че за да му го докаже дори си татуирала инициалите му "SB" върху тялото си.

Слухове за любовната й афера с медийния магнат се въртяха отдавна в жълтите медии на Ботуша, но след като се появиха папарашките снимки, на които се вижда как двамата напускат хотел в Швейцария, истината вече нямаше как да се скрие.

Двамата бяха заснети и на разходка с неговите кучета.

Според клюките Марта Фашина

отдавна се била нанесла във вилата на богаташа

"Аркоре" край Милано.

Засега изглежда й понасят многобройните му ексцентричности, включително соаретата му оргии "бунга бунга", които организираше с дузина млади жени в луксозната си вила на остров Сардиния.

Именно заради тях през 2013 г. Берлускони бе осъден на седем години затвор, тъй като бе обвинен, че е плащал за секс на 17-годишната мароканска проститутка Карима Ел Марук. Според магистратите тя имала сексуални отношения с бившия бос на "Милан" в периода февруари-май 2010 г. Затова освен с престой зад решетките, той бе наказан и с доживотна забрана да заема публични длъжности. След обжалване обаче впоследствие тези присъди бяха отменени.

Благодарение на това лидерът на десницата продължи със стария си разгулен начин на живот. В медите на Апенините се твърди, че за жени харчел средно по 250-300 хиляди евро месечно.

Въпреки щедрите бонуси до днес

милиардерът

смята, че е като магнит за дамите

и това няма нищо общо с подаръците, които им прави. Това стана ясно от разговорите му, които бяха записани по заповед на прокоратурата. В тях медийният бос се оплакваше, че цял живот жените са се влюбвали в него, а политиката пречела на интимния му живот. Как точно, той не обяснява.

Независимо от това той безспорно е партийният шеф с най-много завоевания сред нежния пол.

Факт е, че прекалено много дами намираха място в сърцето на "безсмъртния" Берлускони, прякор, който получи, след като оцеля от всички скандали и успя да задържи властта в Италия.

Безспорно голямата му любов е Карла Елвира Дал Оглио

Родената в Ла Специя дама и италианският политик се срещат за първи път, когато тя е на 24 години. Двамата си разменят погледи на спирка близо до централната гара в Милано. След това се срещат отново и именно това е моментът, когато решават, че искат да останат заедно завинаги. Така през 1965 г. те сключват брак, а на следващата година Карла ражда първородната рожба на Берлускони - дъщеря им Марина.

4 години тя за втори път дарява своя "рицар" с момче Пиер Силвио.

Десетина години по-късно някогашната страст я няма и бракът постепенно започва да се разпада. Причината естествено е влюбчивият Силвио, увлечен в шеметна любовна афера с актрисата Вероника Ларио.

Той срещнал звездата в театъра и бил омагьосан от нея. Двамата започват да се срещат, папараците ги снимат и през 1985 г. богаташът вече няма никакъв избор освен официално да се раздели със съпругата си.

Жената, която разбива брака му е известна най-вече с главната си роля в популярния филм "Тенебре" на режисьора Дарио Арженто. Фурия на екрана и в живота именно тя бе дамата, която най-дълго се задържа в сърцето на заклетия женкар. Благодарение на това двамата сключиха граждански брак. От бурната си връзка с нея Берлускони има три деца - Барбара (1984 г.), Елеонора(1986 г.) и Луиджи (1988 г.).

В годините, когато тя е съпруга на министър- председателя, допуска редки публични изяви, но впечатляващи. Тя се държи като интелектуалка, независима от своя мъж и с това често печели симпатиите на политическите противници на Берлускони.

Идилията между двамата продължава до 2009 г., когато тя огорчена подава молба за развод. Причината е, че е научила за похожденията му с малолетни момичета и авантюрите с различни жени.

Точно тогава Силвио среща любовта за пореден път. Този път той вече е бивш премиер и спокойно се отдава на флирта си с почти 50 години по младата Франческа Паскале. Красавицата е член на партията му и изобщо не се притеснява публично да заяви, че го е набелязала като мишена още като момиченце: "Бях малолетна, когато си наумих да се добера до него - признава тя. - По-късно станах активистка във "Форца Италия", за да съм близо до мъжа-мечта за мен."

Младата жена твърди, че направила всичко, за да сбъдне мечтата си, като

първоначално криела чувствата си към него

заради брака му с Вероника Ларио. След раздялата им обаче вече нищо не можело да спре напористата партийна активистка да спечели сърцето на италианския магнат.

Стратегията й да го завладее е толкова феноменална, че по-късно Берлускони ще каже за нея, че именно тя го е накарала отново да повярва в истинската любов.

Още в началото на връзката им изречени от него думи в телевизионно предаване погрешно са интерпретирани, след като плейбоят изпозлзва фразата: Mi sono fidanzatа, произтичаща от глагола fidanzarsi, която в превод означава "сгодих се". В Италия обаче глаголът често се използва и за

обявяване на сериозна връзка,

което всъщност има предвид и Берлускони.

Двамата останаха заедно до раздялата им преди броени дни, след която по всичко личи, че "рицарят" ще продължи любовния си живот с Марта Фаскина.

Родената през 1990 г. блондинка впечатлила "безсмъртния" не само с бляскавата си визия, но и с това, че била начетена и умна. Берлускони забелязал това още преди две години, когато момичето работело в ПР отдела на "Милан".

Именно тогава, когато той бе собственик на клуба, "росонерите" записаха изключително славни страници в своята история като спечелиха цели пет купи от Шампионската лига и осем титли на Италия.

Наред с футболните успехи на плейбоя му се приписват още много връзки, но те бяха старателно прикривани. Според медиите на Ботуша сред тях са аферите му с черногорския модел Катарина Кнежевич, с бившата манекенка Евелина Мана и още много други.

Години наред имаше слухове и за връзката му с кинозвездата Франческа Делера, която на свой ред винаги ги отричаше.

“Аз бях тази,

която го остави

и написаните неща за нас не са верни," уверява тя. В интервю актрисата споделя за познанството си Берлускони и как според нея това, че той бил богат и известен подтикнало обществеността веднага да й припише връзка с него.

"Върху мен си изля лавина от жестока завист и лъжи", огорчена е тя. През времето, в което двамата били близки, експремиерът на Италия все още бил женен за Вероника Ларио. Именно заради това и заради всички слухове и спекулации Делера се дистанцирала от него.

Така историята на любовния живот на Силвио Берлускони продължава вече над половин век. Дали последната му тръпка Марта Фашкина ще остане с него завинаги или ще е поредното завоевание в дългия му списък, тепърва ще видим.