Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Джон Фалкон, най-надарения мъж на планетата:Нещастен съм

 

"Нещастен съм и съм ужасно самотен." Така започва разказа си пред "168 часа" най-надареният мъж на планетата. В панталоните на американеца Джон Фалкон се крие световен рекорд от над 34 сантиметра. Въпреки че жени по цял свят биха дали мило и драго за час с първенеца със свръхчовешки дадености, в живота му няма връзка, нито любов, нито секс.


Пред "168 часа" Джон обяснява, че най-голямото проклятие в живота му са рекордните 34 сантиметра и половина. И окайва деня, в който решава да се покаже по телевизията и да разкрие чудовищните размери в панталона си.


"Гледат на мен като на парче месо. Буквално. Последно поканих на среща една жена. Беше чаровна и ми се стори много интересна. Опитвах се да завържа нормален разговор, да разбера повече за нея. Удрях на камък. Тя ме гледа, докосва ме уж случайно. Също така случайно си разкопча две копчета от ризата. И всяко второ изречение беше "хайде да видиш колекцията от знаменца в апартамента ми". Не харесвам лесните жени, не понасям и кратките безсмислени връзки. Проклятието ми е, че до ден днешен съм попадал и на двете. Единствено", обяснява най-надареният мъж на Земята.


Джон би могъл да мине за обикновен средностатистически американец само на пръв поглед. Запален фен е на бейзболния отбор "Янкис", постоянно се опитва да отслабне, прекарва твърде много часове на ден пред компютъра. Но документалният филм на HBO Private Dicks: Men Exposed от 1999 година обръща живота му. Лицето на Джон е познато буквално от всеки ъгъл в Ню Йорк. Великобританския "Ченъл фор" прави документален филм за Фалкон, наречен "Най-големия пенис в света". До ден днешен не съществува документиран рекорд за пенис, по-голям от този на Фалкон. Джон не спира да съжалява за огласяването на феноменалния си дар в национален ефир.


"Бях млад, мислех, че ще бъде забавно. Очаквах да имам жени с дузини. Явно е вярно, че всичките главоболия на Земята идват от сбъднати желания. В момента жените ме разпознават навсякъде. Но се взират единствено в панталона ми. Сръчкват някоя дружка до тях, за да ме зяпа и тя. Уж затова се снимах. Няма да спра да съжалявам за това си решение. То ми съсипа живота. На 40 съм, поглеждам назад във времето какво съм постигнал. Не виждам нищо. Абсолютно нищо", обяснява Джон. Той не спира да се гневи на всички, възползвали се от него и последвало го изоставили, след като славата му позавяхва.


"В момента се чувствам точно като в тъп виц. Дори знам кой. Две старици са на почивка в Алпите и си говорят. Едната казва: "Ужас, храната тук е отвратителна", а другата й отговаря: "Така е, а и порциите са толкова миниатюрни." Точно това е животът ми в момента. Изпълнен е със самота и мъка и страдание и нещастие, и всичко се натрупва прекалено бързо", преоценил е битието си рекордьорът. Всеки път, когато Джон кандидатства за второстепенна роля, получава автоматичния отговор: "Но защо кандидатстваш за това, снимай се в порно." Хилядите от порнопродуцентите изобщо не блазнят Джон.


"Мога толкова много неща, актьор съм, писател също. Имам мозък, сърце, ръце... не единствено член. Имам диплома по висша математика. Имам завършен курс по актьорско майсторство. На никого не му пука. Щом съм световния рекорд за най-дълъг пенис, значи с това ще си изкарвам хляба. Ако не искам, значи ще седя гладен. Така се получава на практика", казва американецът. И обяснява, че иска да бъде вземан насериозно. А това няма как да се случи, ако започне да се снима в предлаганите сценарии за филми за възрастни по думите му.


"В порното няма нищо лошо, и аз обожавам да гледам. Ненавиждам, че щом на младини показах на света рекорда си, в момента това е единствената възможна кариера за мен. Поредният сценарий, който ми изпратиха, се казваше: "Вземи този х*й и го набутай". Кажете ми как да се снимам в подобно нещо? Но от година насам нямам работа, нямам и доходи. Ударих дъното. Вече е ясно, че това ще бъде бъдещата ми кариера. Колкото и упадъчно да ми изглежда", обяснява Джон. В момента от спестяванията му са останали 500 долара. Световният рекордьор по дълъг пенис се храни със замразена храна, тъй като е най-евтината в супермаркетите отвъд океана. Живее в двустайно жилище в западналия нюйоркски квартал Бруклин заедно с майка си Селисия. До ден днешен Джон обяснява, че му е трудно да погледне в очите родителката си.


"Няма да забравя най-кошмарната случка в живота ми. Зададоха на майка ми въпроса от кого съм наследил феноменалните размери. Не мога да си представя как майка ми се е изчервявала, докато е говорила по телефона", гневи се до ден днешен Джон. В началото на 90-те години, на върха на славата си, той измисля необичайна история за баща си. Казва в национален ефир, че баща му е легендарният порноактьор Джони Уад, известен с огромния си пенис.
"Измислих си го. Поредната хлапашка глупотия. Сигурен съм, че майка ми така и не предполага кой е Джони Уад( Джон Къртис Холмс), и в живота си не го е виждала. Татко ми почина преди повече от 38 години и никога не се е снимал в порно", обяснява мъжът с феноменални размери в панталона си.


Въпреки че твърди, че славата му е заглъхнала, на това едва ли може да се вярва. На профила му във фейсбук непрекъснато получава палави съобщения от знойни тийнейджърки. Предложенията за секс го засипват ден и нощ.


"Постоянно с мен се свързват 20-годишни и ми отправят предложения. Иде ми да повърна от тях. Не съм от мъжете, на които това им харесва. Бих могъл да се увлека по по-младо момиче, не отричам. Но как ми се предлагат. Това ме отблъсква. Изпращат ми снимки по бельо и без бельо във фейсбук. Това не мога да го приема. Последно едно съобщение ме втрещи. "Аз имам чупка в моята матка, чудя се дали би я изгладил." Не, не мога. Не искам. И няма!" - гневи се Фалкон.


Той си спомня първия път, когато правил секс. По традиция той също е за рекорд. Джон е едва на десет години. Жената е минала 30-те. По думите на Фалкон хубавелката не спира да повтаря "Уникално е!" и "Не съм виждала нищо такова."


"В дома за сираци, където отраснах няколко години, вече се беше разчуло, че не съм като другите момченца. На десет години вече имах член, който беше доста по-голям от този на бащите им. Носеше ми се славата из целия квартал. Един ден при мен дойде едно от по-големите момчета в сиропиталището. Каза ми, че има човек, който иска да ме види. Тя беше на години колкото майка ми, но доста запазена и красива. Имаше топли кафяви очи и червена коса. Така си я спомням. Нищо не знаех за секса. Не предполагах какво ще последва. Легнах по гръб и я оставих тя да прави всичко. Стори ми се цяла вечност както е върху мен", потапя се в спомени Джон.


Повечето мъже имат кодово име, с което наричат шампионите в панталоните. Идва естественият въпрос, как се нарича 34-сантиметровият рекордьор на Фалкон.
"Ужасно смешни са ми мъжете, които наричат пенисите си с всякакви имена. Последно чух за Лорд Кимболт. Както и "малкия". Моят си няма име", смее се Фалкон. И споделя, че славата му не му носи успехи единствено сред жените. Джон не крие, че се отдавал на креватни ласки с мъже.


"Правил съм секс с мъже. Честно казано, за мен е еднакво дали ще спя с мъж или с жена. Направих го от любопитство, не изпитах нищо по-специално", обяснява Джон. Въпреки опита му на другия полюс, Фалкон все пак прави секс предимно с жени. Рекордьорът разказва за неудобствата на грамаданските размери в панталоните си.
"Мисля си, че няма мъж, който да прави секс като мен. Минават часове преди партньорката ми да се запознае с "него". Няма по-търпелив от мен. Налага ми се все пак. Часове наред докосвам, целувам, хапя, щипя. Ако просто пристъпя, ще следва писък и безумни обяснения след това", обяснява Джон. Той е може би единственото същество на Земята, който упорито отказва свирки. Няма жена, която да е в състояние да достави удоволствие с уста на Фалкон.


"Свирките са били винаги болезнени. В тази широчина зъбите са неизбежни. Няма подобна болка", обяснява американецът. По думите му той никога не е имал възможност да използва повече от 20 сантиметра от своите 34 в жена. Въпреки че добива световна известност с колосалните си размери, Джон ненавижда разговорите за секс.
"Понякога говоря за секс просто защото всички очакват от мен да говоря за секс. Ужасно е".


Той лично разбива на пух и прах митовете, че по височината, дланите или номера на обувките може да се съди за надареността на мъжа. Йон е висок метър и седемдесет сантиметра, дланите му не са непропорционално големи, а номерът на обувките - 43.
"В момента много се обвинявам. В живота ми сексът винаги е играл невероятно голяма роля, а не трябваше да бъде така. Като по-млад бях много горд. Бях си направил тефтерче и там записвах жените, с които спя. Събрах повече от 1500, умирах от гордост. Сега виждам колко малоумно е било. Понякога си мисля, че нравите хората изобщо не са си променили. Едно време е имало пътуващи циркове. На тях хора с три крака или целите в косми са били излагани на показ. А обикновените наблюдаващо се чувстват добре в обикновените си животи. Същото се случи и при мен, просто мен ме гледаха по телевизията. Чувствам се използван", завършва Джон Фалкон.

Змия в гащите

СЛЕД смъртта на бащата на Фалкон майка му изпада в сериозна криза. Няма пари да издържа себе си, още повече малкия Йон. Изпраща го в сиропиталище. Тъкмо там за пръв път Джон осъзнава, че не е съвсем като връстниците си.
Когато си събух гащетата в съблекалнята, всички момчета замлъкнаха изведнъж. Започнаха да се взират в мен. Тогава за пръв път разбрах, че имам нещо необичайно. Обух си тесните гащета. Тогава едно от дечурлигата извика: "Йон има змия в гащите". Няма да го забравя", спомня си Джон.

Джон Къртис Холмс се снима в над 1500 филми за възрастни в периода от 1970 до 1980. Роден е на 8 август 1944 г. Световноизвестен е с грамадния си пенис. До ден днешен в порно не е показван по-голям и дълъг пенис от неговия по думите на порнопродуценти. Към края на живота си Холмс твърди, че е правил секс с над 14 000 жени. Умира на 13 март 1988 на 43-годишна възраст.