Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

Двама мъже от панагюрското село Попинци са задържани, след като пребили, а единият намушкал с нож възрастен пастир в селското землище, съобщиха от полицията.

Пострадалият Стоян С., на 70г., е настанен в изключително тежко състояние в болницата в Панагюрище с опасност за живота. Той е бил открит в безпомощно състояние край бившия стопански двор на селото от полицейски екипи. Това станало, след като съпругата му подала сигнал в сряда вечерта, че е излязъл за пасе стадото им от кози и не се прибрал.

Оперативен екип започнал незабавно разследване на случая, вследствие на което станало ясно, че на сутринта, когато извел стадото си, част от козите навлезли в имот на 28-годишния Ангел Ч., също от Попинци. Като разбрал за това младият мъж се ядосал, забрал съседа си Любен Г. и тръгнали по следите на пастира и стадото му. Настигнали ги край стопанския двор, където нападнали възрастния козар. Нанесли му жесток побой, след което Ангел Ч. намушкал с нож жертвата. Напуснали местопрестъплението, след като направили несполучлив опит да заличат следите си.