Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Мъжът, починал след гонка с полицията в Стара Загора късно снощи, е 58-годишният бивш републикански шампион по борба Пламен Пенев. До инцидента се стигна след преследване, при което са извършени преградителни действия от страна на органите на реда на централен булевард в града, предаде NOVA. 

Прокуратурата все още не е излязла с официална информация по случая. По данни на роднини на Пламен Пенев той е излязъл да разхожда кучето си. Край бензиностанция в района е имало деца. Там се случило нещо между тях, но съседи твърдят, че мъжът не е вадил нож, каквито версии се появиха. Стигнало се е до размяна на реплики с полицията и гонка, при която автомобилът на Пламен катастрофира или е спрян от полицейски патрул.

Дъщерята на мъжа, която е видяла тялото на баща си в Съдебна медицина, споделя, че баща ѝ е зверски пребит. Той бил със счупен череп и множество удари по лицето. Борислава твърди, че баща ѝ е убит от органите на реда. Отказала е извършването на съдебна експертиза в Стара Загора, заради опасения, че случаят ще бъде потулен.