Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Николаос Цитиридис в шоуто си
СНИМКА: БИ ТИ ВИ
Николаос Цитиридис в шоуто си СНИМКА: БИ ТИ ВИ

Ромина Андонова-Тасевска - Мис България 2010, е новата водеща в “Съдебен спор” по Нова тв

Пълна промяна предстои в програмата на Би Ти Ви, затова и Николаос Цитиридис си отива с вечерното шоу. Тя ще се види с целия си блясък през пролетния сезон от февруари нататък, но забавното предаване на стендъп комика спира още на 1 декември.

“В следващите дни ще споделим повече информация за финала на предаването. Програмното решение е свързано изцяло с амбицията на Би Ти Ви през пролетта да предложи на зрителите обновена програма”, заявиха официално от медията. Впрочем част от промяната е и свалянето на турските сериали от праймтайма, което вече е факт.

В последния месец на годината телевизията обичайно излъчва празнична програма и част от актуалните ѝ предавания излизат във ваканция. Впрочем така беше и миналата година с “Шоуто на Николаос Цитиридис”. Този път обаче то няма да се върне на екрана, като сред причините е не само обновяването на програмата, но и сравнително ниският му рейтинг.

Той не е тайна за никого, но въпреки това шоуто се задържа 4 години на екрана, защото има своята твърда аудитория и тя е предимно младежка, обясниха от телевизията. Заради младите зрители бе измислен и онлайн вариант, който се излъчва само в мрежата.

Шоуто обаче се изчерпа съдържателно, защото тв пазарът у нас е доста малък, а и известните гости бързо свършват, твърдят медийни специалисти. Затова в късните тв часове се появяват и чалга звезди въпреки недоволството на част от зрителите, които се оплакват от това дори във фейсбук. Зевзеците сред тях прогнозираха завръщане на “Шоуто на Слави” от 15 януари - едно от най-рейтинговите предавания на Би Ти Ви. Оттам обаче сериозно опровергаха с довода, че Слави е политическо лице и няма място на техния екран като водещ.

Ромина Андонова-Тасевска е новото лице на "Съдебен спор".
СНИМКА: ИНСТАГРАМ
Ромина Андонова-Тасевска е новото лице на "Съдебен спор". СНИМКА: ИНСТАГРАМ

Същевременно промени има и в Нова тв, където вчера бе излъчен последният епизод на токшоуто “Съдебен спор” с Нана Гладуиш. Тв водещата напуска по собствено желание, а на нейно място ще излезе Ромина Андонова-Тасевска, Мис България 2010. Доскоро тя беше сред панелистите на “На кафе” при Гала. Отсъствието ѝ от предаването напоследък е именно заради новата ѝ роля, която ще бъде обявена в неделя в съдебното шоу.