Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Антон Божков с Ива Софиянска и трите им деца - Мая, Васил и Стефан
СНИМКА: ИНСТАГРАМ
Антон Божков с Ива Софиянска и трите им деца - Мая, Васил и Стефан СНИМКА: ИНСТАГРАМ

Семейството дари Васил Божков с трето внуче, а фамилията Софиянски - с пето

Месец след като роди за трети път, Ива Софиянска избра рождения ден на мъжа си Антон Божков, за да обяви публично щастливата вест.

Малкият Стефан се появил на бял свят през октомври и е кръстен на баща ѝ Стефан Софиянски.

“За гордост на дядо си!”, добавя и щастливата баба Алиса Софиянска. Всъщност това е Стефан Трети, тъй като името на бившия столичен кмет носи и синът на най-голямата от трите му дъщери Елена.

Хубавата новина снахата на Васил Божков успя да запази в тайна до края на бременността си и дори седмици след раждането.

Ива Софиянска съобщи, че е станала отново майка, като качи снимка на порасналото семейство в инстаграм профила си. На нея Антон Божков държи бебето Стефан, а другите им две деца - Мая и по-малкият Васил, който носи името на другия дядо Васил Божков, са се сгушили в родителите си.

“Честит рожден ден! Това щастие да го имаме цял живот!”, си пожелава Ива и така поздрави и съпруга си за неговия празник преди 2 дни.

Стефан е роден в столичната болница “Майчин дом” и тежи 3,750 кг. Като “добричко, сладичко и големичко с косичка”, направо като “отгледано бебе”, го описа Алиса Софиянска пред “24 часа”. Радостна е, че Ива я е настигнала и тя също като майка си вече има три деца. Освен това Стефан не плаче изобщо. Вместо това знае само да се усмихва, може би защото е от “новите бебета”.

Общо пет са вече внуците на Алиса и Стефан Софиянски. 

Антон Божков с Ива Софиянска и трите им деца - Мая, Васил и Стефан
СНИМКА: ИНСТАГРАМ
Антон Божков с Ива Софиянска и трите им деца - Мая, Васил и Стефан СНИМКА: ИНСТАГРАМ