Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Христо Петров - Ицо Хазарта
Христо Петров - Ицо Хазарта

Гласувал "за" кабинет с ГЕРБ на Националния съвет на ПП

"Зад тези хора стоят българските служби и и техният лидер се казва Румен Радев" - това каза за партия "Възраждане" депутатът Христо Петров - Ицо Хазарта в ефира на Би Ти Ви.

"Много е интересно как и двамата с господин Костадинов използват израза "пълзяща диктатура". Може и да е случайно", коментира Петров за Костадинов и днешното изказване от Молдова на президента Румен Радев.

Хазарта отрече Радев да е създател на "Продължаваме промяната" - само бил помогнал, което към днешна дата според него било грешка. Повече от "целувката на Петков и Борисов", както нарече преговорите президентът, щяла да го отврати целувка между президента и главния прокурор Иван Гешев.

Той коментира и днешното спречкване, при което се стигна почти до бой между депутати от "Възраждане" и ПП-ДБ. Обясни, че Явор Божанков излязъл да прочете декларация, съдържаща около 1/100 от езика, който от "Възраждане" използвали от трибуната.

Те го наобиколиха, опитаха се да го нападнат и председателят на парламента обяви почивка, в последствие и прекратяване на заседанието, разказа депутатът.

Плюнката на Цончо не е най-важното в случая. Господин Костадинов обяви, че от "Възраждане" повече няма да допуснат колегата ни Явор и Манол Пейков да се качат на трибуната, обясни още той.

Аз не знам дали разбирате какво ви казвам и какво се случва. Едни хора в парламента искат да определят кой може да говори и кой не може да говори. Те искат от тях да зависи, казват "Ти нямаш право, нищо, че си депутат", допълни още Петров.

"Това, което ни очаква, е ужасяващо, защото е само началото", предупреди рапърът.

Петров обясни, че още преди година и половина е нарекъл хората на Костадинов с истинските им имена.

"Възраждане" не са създадени, за да управляват, а за да разрушат всичко онова, малкото, постигнато в България през последните 25 години", каза депутатът.

Петров бил гласувал "за" на Националния съвет на ПП за кабинет с ГЕРБ с втория мандат. Подчерта обаче, че е подкрепил тогавашния състав на кабинета, а за сегашния нямал информация.