Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Костадин Костадинов СНИМКА: Велислав Николов
Костадин Костадинов СНИМКА: Велислав Николов

Костадин Костадинов се закани да не пускат Божанков и Пейков да говорят от парламентарната трибуна

След блъсканицата в парламентарната зала "Възраждане" продължиха конфронтацията си, давайки специален брифинг. И докато те се възмущаваха от депутатите от ПП-ДБ, Манол Пейков от десните опита да бойкотира изявата им.

За лидера на "Възраждане" сме видели "позорна сцена от Позорна Партия - ПП. Партията на позора, на предателството, на посолството, на простащината. Няма да търпим тази простащина. Излизат хора които не четат декларации, а говорят мръсотии", ядоса се Костадин Костадинов.

"Наричали са ни крайни, но не сме си позволявали от парламентарната трибуна да отправяме лични персонални обиди. Никога", продължи Костадинов.

"Това същество се казва Манол Пейков. И другото подобно, в момента, в който станат и излязат от трибуната, ще ги сваляме веднага", закани се той. "Няма да допуснем тези хора да излязат на парламентарната трибуна. Излязат ли те, излизаме и ние", продължи да беснее Костадинов.

Той уточни, че не са на военно поле, но всеки път "Възраждане" ще правят всичко възможно Пейков и Божанков да говоят от трибуната.

Веселин Вешев е депутатът, останал без очила. Той и обвини Пейков, че му е свалил му очилата, стиснал ги и ги счупил.

Костадинов пък припомни, че Вешев е шампион по силов трибой. "Нали се сещате какво може да си позволи? Ако бяхме си позволили, някои хора нямаше да могат да си развяват рошавите гриви сега", продължи Костадинов. не сме в детската градина, за да се ритаме, добави той.

Лорер пък му казал да си укроти племето. За лицето Лорер българите сме племе. Едва ли не българите сме втора ръка за тях. Костадинов твърди, че се водела борба за България.

"Възраждане" са готови на "контрапреврат", ако има правителство между ПП-ДБ и ГЕРБ.

Депутатите на Костадинов и ДБ-ПП продължиха да си разменят реплики и след брифинга, а "Възраждане" се подиграваха на колегите си да бързат, че ГЕРБ ги викат за правителство.