Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Слави Трифонов Снимка: Архив
Слави Трифонов Снимка: Архив

Бойко Борисов отказва да си даде имунитета, а ПП го бранят с голи гърди. Изглежда сюрреалистично, но е факт.

Това написа лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов в своя фейсбук профил.

По думите му цялата концепция за създаването на политическа партия "Продължаваме промяната" е  била “анти-Бойко Борисов”.

"За това и Кирил Петков го арестува незаконно и против правилата. А сега Бойко Борисов и Кирил Петков са се събрали в една стаичка в Парламента и се чудят как да се прегърнат, без да се срамуват от собствените си избиратели. И как не разбират, че собствените им избиратели вече се срамуват от тях. Само предполагам", написа още Трифонов в своя пост.

"Аз не съм техен избирател, но мисля така, защото моралът е един и същ за всички избиратели. А иначе, моето мнение е, че Бойко Борисов трябва веднага да си даде имунитета", заяви лидерът на ИТН и подчерта, че ако човек е невинен, няма от какво да се страхува. 

Бойко Борисов отказва да си даде имунитета, а ПП го бранят с голи гърди. Изглежда сюрреалистично, но е факт. Цялата...

Публикувахте от Слави Т. Трифонов в Сряда, 31 май 2023 г.

Във вторник Софийска градска прокуратура призова главния прокурор Иван Гешев да поиска от Народното събрание снемането на имунитета на бившия премиер и депутат в 49-ия парламент Бойко Борисов.

Причината е разследването, по-популярно като "Барселонагейт", по което имало събрани доказателства за пране на пари от страна на Борисов. От тях можело да се стигне до извода, че бившият министър-председател е предоставил на трети лица, придобити в резултат на извършено престъпление, средства за закупуването и наемането на недвижими имоти в чужбина, посочват още от прокуратурата.