Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Кадрите с Димитров бързо бяха запазени от фенове.
Кадрите с Димитров бързо бяха запазени от фенове.

Моделката е свикнала с холивудски звезди, спортни титани, милионерски синове, но сякаш не й върви в любовта

Красавицата има дъщеря от най-богатия наследник в Румъния, който й изневерява

Джерард Бътлър не може да я забрави, дизайнерът Филип Плейн й разбива сърцето

Мадалина Геня, която, по всичко личи, е откраднала сърцето на Григор Димитров, е свикнала с мъже от висок ранг.

Българският тенисист и румънската актриса и модел по различни начини издадоха връзката си, като най-категорични бяха общите им еротични снимки, на които позират в опасна близост, макар и изтрити часове след публикуването.

Красавицата изтри фотосите, навярно съжалила за това откровение в мрежата, тъй като още преди няколко години се зарича да пази личния си живот в тайна. И как иначе - сред нейните бивши любови са неслучайни мъже, заради което името на Геня често е във фокуса на таблоидите. Макар че е призната за една от най-красивите жени в света, клюкарските издания отбелязват, че сякаш на Мадалина никак не й върви в любовта.

“Много от вас продължават да ме питат защо никога не съм се омъжвала - обяснява румънката преди три години. - Лично аз предпочитам да остарея сама, отколкото в компанията на мъж от тези, които съм срещала досега. Не се чувствам сама, непълна или нереализирана, но не говоря за това. Изглежда, че дразни хората - особено мъжете. Сам не е статус, това е дума, която по-добре описва човек, който се осмелява да живее и да се доближава до живота, без да е зависим от другите.”

Геня има дъщеря, която рядко показва в своите социални профили. Шестгодишната Шарлот е плод на връзката на модела с един от най-богатите наследници в Румъния - Матей Стратан, който е син на Дан Стратан, известен лекар и бизнесмен от Яш.

Пламъкът между Мадалина и Матей пламва в Букурещ, а след почивка в Гърция те се местят заедно в Италия, където през 2017 г. се ражда дъщеря им.

Бракът не се оказва безоблачно пътешествие и отношенията им са изпълнени с много кавги и помирения. Още в годината, в която стават родители, румънски сайт съобщава, че Геня е решила да си вземе “пауза” в отношенията си със Стратан. С течение на времето разривът сякаш се засилва, като се оказва, че тя е била предадена от любимия мъж.

“Ти не просто ме измами, ти ни изневери. Ти не просто разби сърцето ми, ти съсипа нашето бъдеще” - пише Мадалина през ноември 2017 г., след като научава, че партньорът й има връзка с Лола Астанова, смятана за най-сексапилната пианистка в света.

Лола Астанова
Лола Астанова

През януари 2018 г. моделът продължава да споделя статуси, смесица от ревност и разочарование: “Животът ми е като романтична комедия. Единствената разлика е, че в действителност не става въпрос за любов. Само аз се смея на неговите собствени шеги”.

Тя дори публикува снимка на профила на Астанова в инстаграм, до която добави коментар: “Когато бащата на детето ти оценява всички снимки на друга жена”.

Краят между Геня и Стратан става официален през 2019 г., когато тя се мести с дъщеря си в Милано. През април същата година Мадалина намира утеха в обятията на истински Казанова. Моделът и арттърговецът Вито Шнабел са уловени да се целуват страстно на плаж в Сейнт Бартс. Той е известен американски милионер, имал връзки със супермодела Хайди Клум, с бившата съпруга на Джони Деп - Амбър Хърд, а жълтата преса го свързва и с куп холивудски красавици.

26-годишният Вито Шнабел, днес е на 36 г.
26-годишният Вито Шнабел, днес е на 36 г.

Малко по-късно става ясно, че Шнабел и Геня са се разделили поради “разминаване на характерите”.

Източници разкриват, че Мадалина е била засегната от края, въпреки че тя е била тази, която слага точката, надявайки се да преодолее възможно най-бързо разочарованието, още повече че двамата са се били сгодили.

И още през декември на същата тази година тръгват слуховете, че Геня е омагьосала 24-годишния Леонардо дел Векио-младши, син на Леонардо дел Векио, основател на Luxottica и най-богатия човек в Италия за 2019 г.

Румънката е спипана заедно с най-желания ерген в магазин в Сейнт Мориц, а снимките пристигат в светския седмичник Chi. Въпреки това не става ясно как се развива тяхната връзка, но те решават да се сбогуват.

Още преди да стане майка, моделката може да се похвали с куп известни гаджета. Известно време тя е жената до Джерард Бътлър, който явно си губи ума по нея и държи да я представя като своя официална спътница няколко пъти. Не е ясно какво се случва между тях, но след като стават “бивши”, Бътлър, изглежда, не успява да я забрави и веднъж си позволява да направи коментар, че “любовта на живота му е от Румъния”.

Джерард Бътлър
Джерард Бътлър

Упорито се твърди, че освен със звездата от “300” Мадалина е била близка също така с холивудските титани Майкъл Фасбендер и Леонардо ди Каприо, макар че самата тя не потвърждава да е имала повече от познанство с тях.

През 2016 г. се пише много за бурната авантюра между нея и дизайнера Филип Плейн, макар че твърдят, че тя не е успяла да го задържи повече от 38 дни. Двамата изглеждат луди един по друг, като дори си татуират взаимно имената, като своеобразен завет, който да ги свързва за цял живот. Само че огънят угасва бързо, след като дизайнерът се помирява с бившата си приятелка - Оксана Загуменнова.

Филип Плейн в София СНИМКА: БУЛФОТО
Филип Плейн в София СНИМКА: БУЛФОТО

Останала сама и измамена, Геня лекува болката си с приятели и посещение в дерматологичен кабинет в Лос Анджелис, за да премахне татуировката.

Иронията е, че лекарят, който е направил процедурата, се казва Филип: “Когато имаш името на лекаря си татуирано на врата. Хората трябва да помислят добре, преди да си правят татуировки. Тъй като махмурлукът е по-лош от купоните, по-трудно и по-скъпо е да се отървеш от татуировка, отколкото да я направиш. Благодаря на моя лекар - Гари Филип Ласк! Мисля, че не беше лесно да махна името си от врата си”.

Поглеждайки още по-назад към любовния живот на Геня, става ясно, че някога футболните среди са я привличали по-специално. Била е обвързвана с ганайския футболист Кевин Принс Боатен, а също е споделяла компанията на момчето чудо на Рим - Николо Дзаниоло.

Николо Дзаниоло
Николо Дзаниоло

Красива история, продължила повече от две години, тя изживява с Драгош Савулеску, бивш акционер на “Динамо”. Говори се, че Савулеску се развежда със съпругата си, за да бъде с Мадалина, но в крайна сметка приказката свършва в края на 2011 г.

“Нашата раздяла беше постигната без сълзи, без драматичен, трагичен или комичен момент. Просто имаме различни пътища. Никой не ме е изоставил, никога не съм си тръгвал. Това беше съвместно решение”, коментира Драгош Савулеску няколко месеца след това.

Клюкарските издания бързо предполагат, че моделката си е тръгнала от него заради прочутия плейбой Марко Бориело, признат за истински донжуан, макар с Мадалина да са издържали едва няколко месеца.

Всъщност румънката е признавала, че наистина е фен на футбола, защото освен всичко нейният баща някога е бил професионален футболист.

“Баща ми беше играч на “Динамо Слатина”, отбора от родния ми град. Беше много добър, но след седем години се контузи и трябваше да се откаже от кариерата си”, споделяла е Геня.

Като дете Мадалина израства в малка ферма, следвайки из селата майка си, която все още работи като ветеринар. От ранна възраст момичето изгрява в светлината на прожекторите, участвайки в известно детско телевизионно шоу. В продължение на седем години взема уроци по балет и пиано. На 14-годишна възраст е открита от италианския дизайнер Гатинони (Gattinoni). Премества се в Милано и прави първите си стъпки по модните подиуми из цял свят, като запазва работата си в ресторантьорския бизнес, за да се издържа.

През 2007 г. е избрана да участва във видеоклипа на Il tempo tra di noi - песен на Ерос Рамацоти.

Ерос Рамацоти КАДЪР: Туитър/@MirkoNonRkomi
Ерос Рамацоти КАДЪР: Туитър/@MirkoNonRkomi

Естествено, тъй като певецът и хубавицата се целуват горещо в клипа, моментално се завихрят слуховете, че страстта помежду им се е пренесла и в живота за известно време.

Три години по-късно Геня става лице в телевизионните реклами на телефонна компания. Изгрява на малкия екран и като участва в “Танцувай със звезди”, придружена от професионалиста Симоне ди Паскуале. През същата година дебютира в киното с филма “Обичайните идиоти”, а малко след това участва и в едноименния телевизионен сериал. Спечелва си роля в Razzabastarda - филм, режисиран от Алесандро Гасман, с който си спечелва няколко награди, включително “Афродита за откровение на годината”.

Григор и Мадалина КАДЪР: Инстаграм/officialmadalinaghenea
Григор и Мадалина КАДЪР: Инстаграм/officialmadalinaghenea

През следващите години играе във все по-важни филми, макар и с малки роли, но заедно с големи имена в италианското и международното кино.

През 2013 г. се присъединява към Джъд Лоу в “Дом Хемингуей”, след което участва в сериала “Борджиите” и във филма “Младост” на Паоло Сорентино, плюс няколко американски продукции.

През 2021 г. блесна ярко в “Домът на Гучи”, демонстрирайки поразителна прилика с героинята си - София Лорен.

През 2022 г. е ангажирана във филма Deep Fear, представен на фестивала в Кан, където Мадалина позира пред обективите и остави всички онемели.

Това се повтори и преди дни, когато тя отново се разходи по червения килим в Кан за премиерата на филма на Мартин Скорсезе “Убийците на цветната луна”.