Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ОВЕН

ПРИХОДИ

Работа: В началото на седмицата ще се справите и с най-големите си отговорности и без проблем ще отхвърлите всичките си планирани задачи. Очаквани финансови постъпления ви дават възможност да мислите за инвестиции. Нямате причина за притеснения във връзка с вашите делови отношения. Дайте си задължителна време за отмора през почивните дни. Ако се налага да работите, може да ви изненадат пропуски и грешки, които ще се окажат трудни за бързото им отстраняване. В дните от понеделник, от една страна, работата ви спори, доволни сте и не допускате да ви пречат. В същото сте прекалено податливи на влияние и може сами да се провалите, ако се вслушвате в нечии „добронамерени“ съвети дори и ако са изказани от вашите началници, които също може да не са компетентни за това, което правите. Внимавайте!

Здраве: Може да навредите на здравето си. Не са изключени травми заради прибързаността ви. Пазете се от натоварване, предизвикващо главоболие.

Любов: Пазете се от нови контакти и изневери, защото ще ви разкрият веднага. Несемейните да не се надяват, че новите запознанства ще прераснат в сериозна интимна връзка.

ТЕЛЕЦ

НЕДОРАЗУМЕНИЯ

Работа: Периодът от началото на седмицата е ползотворен въпреки недоразуменията, които имате да изяснявате с вашите близки или делови партньори. Причината е в тяхното несъгласие с вашето мнение, независимо че правото е на ваша страна. През почивните дни се ядосвате, че начинанията, които планирате, са все провал, но забравяте, че вие сте си виновни, ако допускате едни и същи грешки. Анализирайте случващото се и ще се справите. От понеделник не сте си отпочинали, а ви очаква много работа. Ще ви изненада новина за финансови постъпления. Преценете какви разходи имате да покривате и го сторете, преди да харчите за удоволствие. Подхождайте разумно към проблемите си, без значение от какво естество са. Не се преуморявайте с натоварване, оставайки до късно вечерта.

Здраве: Здравето ви е добро, ако не се вживявате в неприятностите, които често са неразделна част от ежедневието. Погрижете се за себе си и не си вредете сами.

Любов: Сгрява ви обичта на любимите ви хора. Бъдете сред семейството си, ако сте го създали, или с интимната си половинка. Новите любовни авантюри няма да ви донесат друго освен разочарования.

БЛИЗНАЦИ

СРЕЩИ

Работа: От първия ден на седмицата имате планирани полезни делови срещи, които   за пореден път ви позволяват да разгърнете печелившо бъдещо сътрудничество. Бъдете внимателни към предложенията за инвестиции. Промените на работното място са изцяло във ваша полза, стига да са разумни и подкрепени от вашите колеги. През почивните дни доброто настроение и очакваните промени ще ви помогнат да разрешите проблеми, свързани с професионалния ви живот. От понеделник бъдете внимателни, ако ви предстои пътуване. Вашите колеги се опитват да ви развалят настроението. Предизвикали сте ги с нападателното си поведение. Не вземайте важни решения и не подписвайте финансови документи. Заемете се с деловите си задължения, въпреки че на моменти изобщо не ви се работи.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако не се изнервите от проблемите си. Вреди ви липсата на добро настроение. Не се утешавайте с пакет цигари и концентрати.

Любов: В личния ви живот ще възникнат усложнения заради интриги, свързани с изневяра, които сте дочули и са ви развалили настроението.

РАК

ПРЕДПАЗЛИВОСТ

Работа: През първите дни на седмицата въпреки трудностите се справяте блестящо с всичките си служебни задачи. Ако сте предпазливи, отговорни, задълбочени и готови да обяснявате действията си с разумни и ясни за възприемане думи, ще спечелите уважението и подкрепата на вашите колеги. През почивните дни са ви обзели илюзорни мечти за материално благополучие. Внимавайте, защото провалите дебнат около вас, а и има кой да ви вреди. От понеделник деловите срещи и пътуванията  ще бъдат провал, защото сте разсеяни, нямате концепция за това, което искате да договорите, и самите вие сте несигурни. Внимавайте, ако сте зад волана, за да избегнете проблемите на пътя. Не забравяйте служебните си задължения, за да не си спечелите неочаквано забележка или финансова санкция.

Здраве: Радвате се на отлично здраве, което е гаранция и за доброто ви настроение. Предупреждението е да не се товарите с чужди проблеми.

Любов: Важните разговори с брачната или интимната половинка, целящи изясняване на отношенията, проведете спокойно, на вечеря и чаша вино, в романтична обстановка.

ЛЪВ

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

Работа: От четвъртък имате възможност да докажете не само професионализма и интелекта си, а и да отстраните проблемите, породени от допуснатите грешки. Нищо не е в състояние да ви попречи на плановете, ако вие самите не решите да се отдадете на развлечения и забравите за задълженията си. След това се сърдете на себе си за по-голямото ежедневно натоварване, докато ги завършите. През почивните дни бъдете предпазливи в начинанията, защото у вас цари напрежение. Не се опитвайте да бягате от задълженията си у дома. От понеделник тези от вас, които имат собствен бизнес, могат да проведат разговорите с деловите си партньори. Можете да ги убедите да разширите дейността на вашата фирма, дори и да сте в съдружие. Готови са да ви подкрепят.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако не сте прекалено непредпазливи и ви налага да си давате често почивка. Възможни са проблеми със сърцето и храносмилателната система.

Любов: За да не загубите любимите си хора, сте готови да се промените, но трябва да го направите искрено. Създайте романтична обстановка.

ДЕВА

ТРУДНОСТИ

Работа: В дните от началото на тази седмица имате шанс ваши познати да ви бъдат полезни при преодоляване на служебните проблеми. Трудностите ще ви попречат да осъзнаете къде е измамата в направените ви неочаквани предложения за инвестиции и участие в нови проекти, с които изобщо не сте запознати. Ако ви предложат  в   почивните дни да се заемете допълнително с отговорна задача, ще я приключите бързо, тъй че не я отказвайте. От понеделник не ви съветвам да обмисляте и обсъждате смяна на професията си или работното си място, защото ви липсва професионална квалификация за новото място. Ще си спечелите подигравки и невъзможност да сте добре заплатени. Ако разчитате на себе си, успехът със сигурност ще ви споходи. Бъдете търпеливи и не предизвиквайте конфликти само защото вие самите сте без настроение.

Здраве: Здравето ви не е от най-блестящите, защото сте изнервени от невъзможността да вземете решение за бъдещето си. Не викайте депресията, трудно ще я отпратите, ако ви споходи.

Любов: Емоцията ви пречи да показвате чувствата си без агресия. На несемейните съдбата дава шанс да създадат хармонично семейство. Семейните да помислят за създаване на потомство.

ВЕЗНИ

ВРЕДНА ДОВЕРЧИВОСТ

Работа: От първия ден на седмицата разчитайте на себе си, ако искате да се справите с възникващите проблеми. Доверите ли се на ваши колеги или приятели, може да се провалите напълно и да се наложи дори да започнете много задачи отначало. Внимавайте в думи и дела! В почивните дни сте на висота в отношенията и общувате с лекота и с вашите неприятели. От понеделник ви очакват делови предложения и завършване на текущи задачи. Пътуванията са нежелателни. Пазете се от недообмислени делови решения, за да избегнете грешките и финансовите загуби.   Ако искате да се справите бързо със задълженията си, не проявявайте ината си. Не се поддавайте на предложение за участие в нови проекти, защото рискувате да загубите част от приходите си.

Здраве: Здравето ви е отлично. Не го съсипвайте с вживяване в личните си проблеми. Не прекалявайте със спорта, ако не сте подготвени, защото травмите ще лекувате продължително.

Любов: Възможни са разногласия, които ще завършат във ваша полза. Запознанствата ще са разочароващи и ще ви наранят, вместо да ви подарят интимна връзка.

СКОРПИОН

НАДЕЖДИ

Работа: Първите дни на седмицата са изпълнени с надежди и постижими планове. Избягвайте да се товарите с работа, която е над вашите възможности, за да не изостанете със служебните си задачи. Вашите  нови идеи ще ви донесат добри приходи, а и ще бъдат подкрепени от вашите колеги. Тези от вас, които имат делови партньорства или работят в съдружие, да споделят плановете си. През почивните дни избегнете напрежението и ограничете срещите си до минимум. От понеделник ви натоварват с пътуване, което ще стане причина за конфликти на работното място, а и с вашите близки. Ако няма кой да ви замести, ви съветвам да го отложите, дори да си изпросите наказание. Избягвайте случайните запознанства, които ще ви напрегнат. Отхвърлете задачите си до края на периода

Здраве: Здравето ви е нестабилно. Предпазвайте се от инфекциозни заболявания, а жените - от маточни кръвоизливи. Възможна е неочаквана бременност.

Любов: Прекаленото вглеждане в недостатъците на любимите ви не е полезно, защото няма идеални хора. Вие също си имате вашите негативни страни. Рискувате да останете самотни.

СТРЕЛЕЦ

НАКАЗАНИЕ

Работа: В дните от началото на седмицата не водете разговори с ваши колеги,  допуснали грешки и искащи да им помогнете. Няма как да го сторите, защото ще накажат вас за ненавременното ви добротворство, а и те самите трябва да докажат възможностите си, ако не искат да бъдат уволнени заради несправяне с работата. През почивните дни, ако сте на работа, е във ваша полза да работите без мърморене заради допълнителното натоварване. От понеделник начинанията са печеливши, ако сте приключили с другите си текущи задачи и не се налага спешно да ги завършите. Избегнете с разум и без емоция трудностите. Не отказвайте предложената ви допълнителна работа, ако ви носи добри приходи, след като ви предстоят сериозни разходи.

Здраве: Здравето ви е добро, ако не го съсипете сами с гневните си изблици, защото сте виновни и не успявате да се защитите, а нервното напрежение ви поболява.

Любов: Финансовите загуби през седмицата задължително ще се отразят и на семейните ви отношения. Възможно е новосъздаденото приятелство да прерасне в любов.

КОЗИРОГ

ОТГОВОРНОСТ

Работа: В началото на седмицата аспектите на планетите ви позволяват да увеличите приходите си и да се справите блестящо с новите си служебни задачи, които са много отговорни и изискват да сте внимателни. Дали ще спазите тази повеля, зависи от вас и най-вече от ината ви, защото сте изтъкани от самомнение, че всичко знаете и можете. През почивните дни сте агресивни с близките си. И вие не знаете защо сте ядосани още със ставането си сутрин, но не си струва да си създавате проблеми у дома, защото именно там намирате подкрепа. От понеделник за разлика от личните ви отношения, които са в криза, предизвикана от вашите близки, на работното място сте перфектни и впечатлявате вашите колеги с уменията си и бързото справяне с трудностите. Въпреки това предупреждавам, че вашата самонадеяност дразни мнозина.

Здраве: Податливи сте на хранителни отравяния. Обърнете сериозно внимание, ако по тялото или лицето ви се появи обрив, защото е гарантирана алергична реакция към храна.

Любов: Създайте хармония в интимните си отношения. Пазете се от провокациите на половинките си, проявяващи ревността си и търсещи от вас признание за изневяра.

ВОДОЛЕЙ

НАПРЕЖЕНИЕ

Работа: От четвъртък отхвърляйте служебните си задължения, но колкото и да сте уморени, не пренебрегвайте и тези в дома си, за да потушите тлеещо напрежение. Не се изкушавайте да доверите плановете си на вашите колеги или делови партньори, за да не ги споделят веднага с ваши конкуренти или те да се възползват от тях. През почивните дни проявата на щедрост е във ваша вреда не само защото няма да ви върнат парите, а и защото ще си спечелите омразата на хората, които са ви ги поискали, заради факта, че ги имате и им ги давате. От понеделник ви предстоят дни на активна работа, задълбоченост и отговорност, защото сте способни да дадете най-доброто от себе си и да блеснете с възможностите си. Не се доверявайте на странични съвети, особено ако ви ги натрапват настойчиво ваши колеги или случайни хора.

Здраве: Здравето ви е стабилно, но липсата на душевна хармония ви вреди, при това на нервната система, която при вас е носител и на невнимание и травми.

Любов: Ако имате до себе си партньор, който не иска да сподели чувствата си към вас, то е, защото се страхува да не ви засегне и да не го изоставите.

РИБИ

ЗАПОЗНАНСТВА

Работа: Първите дни на седмицата са свързани със запознанства, които ще ви донесат бъдеща полза, а при някои биха могли да се развият в сърдечни приятелства. Мислите за пари, но не се надявайте на приходи, ако не сте завършили отговорните си и спешни задачи. Страдалци ще сте по ваша вина. Задълбочете се в задълженията си. Почивните дни са добри, ако сте дали обещание да отхвърлите изостаналите си професионални задължения и имате намерение да го сторите. От понеделник бъдете отговорни към вашите задължения. Ще се радвате на заслужен успех, ако не си позволите да мързелувате с надеждата колегите ви да поемат и вашите задачи. Трудностите са преодолими. Неочаквани събития може да променят плановете ви. Необходими са предпазливост и бърза оценка на ставащото.

Здраве: Здравето ви е отлично, ако не прекалявате с алкохола и не преяждате. Не са изключени проблеми, които зависят от психическото ви състояние.

Любов: Възможни са разправии в семейството. Пазете се от прояви на ревност и проблеми. Ако не сте семейни, ви очаква ново романтично запознанство.