Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

МУСТАФА КАРАДАЙЪ
МУСТАФА КАРАДАЙЪ

Има двама души, които се крият - Кирил Петков и Асен Василев. В петъчния ден имаше блицконтрол, на който бяха длъжни да присъстват, заяви председателят на Мустафа Карадайъ по Нова тв.

Службите казаха много тревожни неща по адрес на Кирил Петков, но това е класифицирана информация. Тази тема Кирил Петков я е употребил и службите за лична употреба. 

Никой не опроверга това мнение на председателския съвет.

Всеки дипломат, който работи против националните интереси, трябва да бъде изгонен от България независимо дали е от Русия. След като е извършен един акт, независимо кой е поставил ултиматум, не ги приемаме. Никой няма право. Другата страна на въпроса е кой и дали в рамките на закона е извървял този път и с каква цел.

Има и сигнали до прокуратурата за Кирил Петков - и за златните паспорти. 

Президентът трябва да свика КСНС, независимо че Кирил Петков е в оставка. 

Ако вредят на националните интереси на България, отговори Карадайъ на въпрос как ще реагира движението, ако изгонят 70 турски дипломати утре.

Дали ще успее, ще видим, но явлението в последния месец е много интересно. Според тях е правилно да се купуват народни представители като на битпазар, обясни председателят на ДПС по повод проектокабинета на Асен Василев.

Липсата на нормалност и диалог е големият проблем в нашата политика в последното правителство или последната една година. Като се изключи правителството на Пламен Орешарски в последните 12 години ДПС е било в опозиция.

Кирил Петков и Асен Василев са проксита или аватари на Иво Прокопиев, каза още Карадайъ.

Най-нормалното е в тази ситуацияда се отиде на избори, но всички да отидат с приоритети за бъдещето на страната, а не с противопоставяне и омраза.

Делян Пеевски е част от ДПС, добави лидерът на ДПС. 

По въпроса за премахването на обект до летните сараи в Росенец, Карадайъ заяви: "Фирмата, която е поставила преместваем обект на мястото на монолитна сграда, която е купила от "Лукойл", го е премахнала. На мястото на тази монолитна сграда е поставена сглобяема къща. Тази тема ми заприличва на това преди 13 г. Моделът не е различен на "Промяната" и на ГЕРБ. Тогава премахнаха едно барбекю, беше голяма сензация за цялата държава. 

Копи и пейст модел. Казваме за тези, които говорят, че са промяна, те са промяна в продължение на същия модел на ГЕРБ, но в по-лоша посока."