Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

ОВЕН

ПРОБЛЕМИ

Работа: От първия ден на седмицата сте обсебени от мисли, изцяло подвластни на? ? проблеми, които от месеци ви притесняват. Контролирайте емоцията. Съдбата ви подкрепя във всички начинания. Имате благоволението й да договаряте печеливши сделки, дори и в почивните дни, ако сте брокери на? недвижими имоти.? От понеделник търсете нови възможности за стабилизиране на материалното си състояние. Не отказвайте в последния момент да пътувате на посещение при делови партньори или при планирана командировка зад граница. Уговорете за най-близко време деловите срещи, които се наложи да пропуснете.

Здраве: Здравето ви е отлично. Спортувайте! Ако усещате, че е нестабилно, то е заради невъзможност да разберете какво става около вас.

Любов: В интимния живот очаквайте разрешаване на проблемите. Имате любими хора и сте готови да създадете семейство. Ако близките ви не са съгласни, слушайте сърцето си.

ТЕЛЕЦ

АКТИВНОСТ

Работа: В началото на седмицата сте готови за нови трудови подвизи, но не ви съветвам да се напрягате много на работното си място. Не отказвайте помощта си на близки или приятели, ако ви е поискана. ?Деловите предложения заслужават вниманието ви и ще ви донесат добри приходи в следващите дни. В почивните дни откажете пътуване, свързано с големи разходи, за да не съжалявате за безсмислено похарчените пари. От понеделник завършете текущата си работа. Не се поддавайте на порива си към промени. Стабилизирайте постигнатото до момента, ако искате да си спестите неочаквани проблеми още сутринта. От вас зависи да сте задълбочени и отговорни на работното място.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Ако пътувате, бъдете внимателни зад волана, за да избегнете травми и катастрофи. Не преяждайте и не пийте алкохол.

Любов: Бъдете умерени в личните отношения, за да избегнете разправиите. Чувствата ви са споделени. Не проявявайте самоувереност, за да не отблъснете интимната си половинка.

БЛИЗНАЦИ

НАПРЕЖЕНИЕ

Работа: През първите дни на седмицата сте подвластни изцяло на емоцията, която е причина да сте прекалено напрегнати. Не е изключено усложняване на отношенията с брачната ви половинка. Въздържайте се от вземане на важни решения и от усилна работа в почивните дни, продиктувана от вашата импулсивност и емоцията. От понеделник сте останали съвсем без сили. За вас е най-добре да не планирате важни срещи, защото промените може да се окажат неблагоприятни. Просто се отдайте на работа, такава ви е орисията, а вечер анализирайте запознанствата си и преценете спокойно, а не емоционално новите си познати.

Здраве: Здравето ви отново е стабилно. Напрежението ви вреди. От вас зависи да го избегнете и да си наложите умереност. Пазете се от проблеми с дишането. Намалете цигарите.

Любов: Ваши роднини са решили да ви създадат семейни проблеми. Любимите ви хора се чувстват засегнати от намесата им. От вас зависи да не надавате ухо на интригите.

РАК

ВНИМАНИЕ

Работа: От началото на седмицата не се изкушавайте да поставяте ново начало на работното място. Завишеното внимание при изпълнение на задачите ще ви помогне да избегнете грешките и да си спестите стреса и преумората. Ще сте център на вниманието на хората от обкръжението си и през почивните дни. Очаква ви известие за осъществяването на ваши идеи и на стари планове. От понеделник стабилизирайте материалното си състояние. Заредени сте със самочувствие, което не отговаря на възможностите и положението ви. Импулсивността ви може да ви подведе в този ден. Ще допуснете грешки и ще вземете неправилно решение. Накрая пак вие ще страдате.

Здраве: Здравето ви е стабилно. От вас зависи да се предпазвате от неправилно хранене и вредни за организма ви диети, с които рискувате да обострите хронични заболявания.

Любов: Личните ви отношения изискват да прецените дали все още сте влюбени, или връзката ви е изживяла времето си. Ако е така, по-добре е да я прекратите.

ЛЪВ

ТВОРЧЕСТВО

Работа: В дните от четвъртък сте обзети от желание да творите и да направите нов скок по пътя на професионалната си реализация. Бъдете готови да помагате на колегите си. Вслушвайте се в съветите, които ви носят полза. Подражателството в почивните дни не ви помага, а ви вреди. От понеделник сте обзети от неблагоприятно влияние и негативни емоции. Самоувереността няма да разреши проблемите ви. Дните не позволяват сериозни занимания с професионални задачи, въпреки че се чувствате изпълнени с енергия. Готови сте да разкриете неподозирани заложби, въпреки че имате срещи. Успешни са изявите на творците в сферата на изкуствата.

Здраве: Здравето ви е стабилно въпреки напрежението, на което сте подложени през седмицата. При възможност вечер излезте на разходка.

Любов: Не се поддавайте на увещания от страна на семейството си да пътувате и да гостувате през седмицата на роднини, ако не се чувствате във форма. По-добре си останете у дома.

ДЕВА

ПОЧИВКА

Работа: През първите дни на седмицата се съсредоточете? в служебните си задачи. От вас се иска да се справите бързо и вечерта да се отдадете на заслужена почивка. На някои от вас ще се наложи да извършат спешен ремонт у дома. Не го отлагайте, ще го оскъпите. В почивните дни осъществете всичките си срещи и разговори. Ще ви се удаде дългоочакваната възможност да изгладите финансови разногласия с партньорите си. Не се самозалъгвайте. Не сте безпогрешни. От понеделник сте подвластни на емоцията? и сте в състояние да вземете решение да смените работата си, но не ви съветвам да го правите на инат. Ако причината е в илюзорните ви мечти за много пари и висока позиция, ще допуснете грешка.

Здраве: Здравето ви е зависимо от психическото състояние и е нестабилно заради създаденото напрежение от ваши роднини, които се месят в живота ви.

Любов: Очаквайте романтична среща. Ако сте семейни, се пазете от изневяра. Прекалено сте доверчиви към новите си познати, които искат да спечелят сърцето, но и парите ви.

ВЕЗНИ

ОГРАНИЧАВАНЕ НА РАЗХОДИТЕ

Работа: В началото на седмицата ще получите изненадващо предложение за изгодна работа, но с парите ви съветвам да бъдете внимателни. Не харчете, доволни от бъдещите приходи, но ви предупреждавам да не ги очаквате скоро. Прекъснете без скандали и агресия всички делови партньорства и познанства, които ви вредят. Бъдете стабилни в поведението и в отношенията си в почивния ден, за да запазите завоюваните професионални позиции. От понеделник може да ви поканят на делова среща с влиятелни хора, която ви съветвам да приемете. Не ви се занимава с рутинни делови задължения, но се налага. Напрежението може да се засили, ако се вживеете в измамна неприятна новина, преди да сте проверили нейната достоверност.

Здраве: Обърнете внимание на здравето си и на това на вашите близки. И през този месец върлуват вируси, въпреки че статистиката не ги отчита. Пазете се.

Любов: Ще се запознаете неочаквано с чужденец и ще усетите силно привличане. Не е изключено точно това да е вашата половинка, ако не сте семейни.

СКОРПИОН

ЕМОЦИИ

Работа: От началото на седмицата овладейте емоциите си. На работното си място отхвърляйте само текущите си задачи, защото опитите да надминете себе си с начинания ще ви докарат неприятности. Не рискувайте, за да не търпите загуби. Професионалните препятствия са преодолими благодарение на вашата упоритост дори и през почивните дни. От понеделник обмислете предстоящите търговски сделки. Дните ще ви напомнят за неразрешени делови проблеми. Пристъпете към осъществяване на вашите планове дори само с разговор. В личните ви отношения се налагат промени. Притъпете своята чувствителност, тя ви вреди.

Здраве: Вечер се разходете преди лягане, вместо да четете или да гледате телевизия и да се напрягате с негативизъм от новините. Ще си осигурите спокоен сън.

Любов: Обърнете внимание на семейството и децата си. Несемейните, които са самотни, да не отказват предложение за романтична среща и да се огледат за подходящо партньорство.

СТРЕЛЕЦ

ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ИЗЯВА

Работа: През първите дни на седмицата в живота ви ще се появят хора, които ще ви поднесат нови идеи и възможности за изява и ще ви помогнат да погледнете на живота си от друга гледна точка. Провеждайте разговорите със спокоен тон. Помнете, че сте в състояние да хлътнете в лична финансова криза дори и в почивните дни. Не харчете пари за луксозен ремонт и ненужни покупки. Навреме поправете грешките си, да не си навредите през следващата седмица. Проявете сдържаност, защото дните са изпълнени с положителни емоции, но няма да липсват и неприятни моменти. Не се противопоставяйте, за да постигнете замисленото. Не се карайте с близките си.

Здраве: Здравето ви изисква да сте внимателни, защото сте податливи на простуди и травми. В същото време отново и без причина сте притеснени и депресирани.

Любов: Очаквайте романтична среща. Ако сте семейни, не допускайте задълбочаване на отношенията, защото ще си създадете сериозни проблеми.

КОЗИРОГ

ПРОТИВОРЕЧИЯ

Работа: В началото на седмицата сте подвластни на много противоречия, създадени от вас, но вините околните и забравяте, че истината ще блесне. Привидно всичко, ставащо в живота ви, е обичайното и се усещате стабилни, но сте напрегнати. Почивните дни биха могли да бъдат и приятни, ако намерите сили и воля и контролирате емоцията си. От понеделник запазете спокойствие въпреки трудностите, които ще се изпречат пред вас. Очаква ви благоприятно разрешаване на делови въпроси. В главата ви - идея след идея, мисъл след мисъл, но нищо не се задържа. До сряда вече се чувствате неудовлетворени и изнервени.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако не пропускате почивката, но това ви се случва често. Податливи сте на проблеми с костите и ставите. Пазете се от травми.

Любов: Семейните да не допускат изневяра, защото ще бъдат разкрити веднага. Флиртът с нови познати не е причина да си мислите, че сте срещнали голямата любов.

ВОДОЛЕЙ

ПРОМЕНИ

Работа: В дните от четвъртък промените са непрекъснати. Бъдете делови и умерени в думите си. Същото важи и за отношенията с хората от вашето обкръжение. Пазете се от партньори, които сте предизвикали с действията си. Ще се изкушите да поставите прибързано начало на нови занимания, които заради почивните дни няма да имат положителен край. От понеделник обмислете плановете и намеренията си в детайли, преди да направите крачката към тяхната реализация.? Не вземайте импулсивни решения. За ваша изненада ще се наложи да отделите време за неотложна делова среща. Не бъдете наивно доверчиви,? ? ако веднага започнат да ви омайват с предложение за инвестиция. Няма да е във ваша полза.

Здраве: Здравето ви е нестабилно, защото сте неуверени в себе си, но причина за притесненията ви не съществува. Бъдете борбени и дейни и ще живнете бързо.

Любов: В състояние сте да си създадете неприятности, ако сте семейни и имате извънбрачна връзка. Вечер се усамотете, за да прецените дали вървите във вярната посока.

РИБИ

ПОМОЩ ЗА КОЛЕГИ

Работа: В началото на седмицата се налага да работите в подкрепа на свои колеги, които според вас не заслужават помощта ви. Направете го, за да си спестите бъдещи упреци. Бъдете коректни и спазвайте изискванията, наложени на работното място. Ще достигнете до поставената цел, като въпреки почивните дни концентрирате силите си само в своите задължения. От понеделник се съобразете се с изискването да не сте прибързани.? ? Добре е да не прекалявате с претенциите си към хората около вас, за да не ви се противопоставят само защото плановете ви се развиват в неочаквана, неприятна посока. Ако сте предпазливи, ще избегнете финансовите загуби и ненужните харчове.

Здраве: Здравето ви зависи от настроението ви. Не съществува причина да сте несигурни в действията и правотата си, още по-малко имате причина да се наливате с концентрати.

Любов: Въпреки привидно хармоничните отношения в семейството съмненията, че сте изневерили, не са отминали. Несемейните да бъдат предпазливи към новите си познати.