Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Източник: Pixabay
Източник: Pixabay

Букмейкърският пазар в България търпи огромно развитие в последните години с навлизането на все повече брандове. Най-новият от тях е Betway, който наскоро получи лиценз да оперира у нас, и бързо си спечели голям брой абонати. Компанията има 16-годишен стаж на световната сцена. Създадена е във Великобритания и вече има милиони акаунти на няколко континента. Можем да се убедим в това, прочитайки ревюто за Betway от Efirbet, в което са представени всичките му предимства. А те не са никак малко - огромен брой събития в направленията спорт, казино, електронни и виртуални спортове, разнообразни бонуси, денонощен обслужващ екип на български, много добри мобилни апликации и десетки методи за разплащане.

Спортните залози са сред най-разпространените в световен мащаб, а в Betway те са доста добре представени. Тук ще намерим най-разнообразни дисциплини, обхващащи събития от календара на почти всяка държава на планетата. Ето и най-предпочитаните от играчите:

Футбол

Царят на спортовете! Като такъв той е и с най-много различни пазари. Наред с най-разпространените като краен изход, двоен шанс, брой голове, картони и корнери, тук ще намерим и още много опции, сред които полувреме/краен резултат, играч да отбележи гол, точен резултат, хендикап и т.н. Едно от нещата, с които компанията е с едни гърди пред конкурентите си, е така нареченият Bet builder, с който можете да комбинирате минимум две и максимум 10 селекции от едно събитие и така да повишите значително коефициента си.

Тенис

Това е един от любимите спортове на българския фен, особено след като и Григор Димитров е сред най-добрите в световната ранглиста. Тук също можете да се развихрите в прогнозите си. Освен за победител в срещата можете да предвидите и печелившия в отделните сетове, броят на геймовете, хендикап, точен резултат и други опции. Освен това както в тениса, така и в останалите спортове, можете да залагате и докато събитието трае на живо, като тогава коефициентите се менят на секундата.

Баскетбол

Играта с оранжевата топка е особено популярна у нас, а Betway предлага хиляди мачове от НБА, Евролигата, българското първенство и календарите на десетки шампионати от цялата планета. Тук можете да прогнозирате крайния победител, броят точки за дадена част или полувреме, точков хендикап, дали посдледният кош в двубоя ще е "двойка" или "тройка" и други. 

Хокей на лед

Въпреки че силните шампионати са сравнително далеч от родината ни, хокеят на лед си има своите фенове и у нас. Тук пазарите са по-малко на брой, но все пак включват краен изход, двоен шанс, брой голове, хендикап и т.н.

Електронни спортове

Стигаме и до един сектор, чиято популярност върви стремглаво нагоре в последните няколко години. С напредването на технологиите и изработването на абсолютно реалистични графики, геймингът се превърна в спортна дисциплина с многомилионна публика по цял свят. Именно поради тази причина е все по-широко представен и от букмейкърите. В тях се предлагат сериозен брой събития. В Betway ще можете да залагате на различни опции за някои от най-популярните игри, сред които League of legends, Counter Strike: Global Offensive, Dota 2, Overwatch, Starcraft, FIFA, NBA и други. Те могат да са както за победител в сблъсъка, резултат, хендикап и т.н., така и да бъдат за специфични постижения като преминаване през опасна местност, разрушаване на обект или кула на противников отбор, съперничества и всеки друг интересен момент от хода на дадена игра.