Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Българите, които разсъждават умно, са повече от кресливите, които воюват срещу мерките, заяви доц. Ангел Кунчев по време на церемонята "Лекарите, които вярваме"

Ние плащаме много висока цена,  защото имаме много жертви. Следват и много други проблеми за България- социални, икономически. В Европа две държави са  с нисък процент ваксинация.  Румъния е с 33% и ние с 20%, добави Кунчев.

 Хората, включително и  математиците също се опитват да прогнозират, но прогнозите се сриват. Това е сложно явление  и не можем да го прогнозираме. Аз самият избягвам да правя прогнози. Ясно е, че почти няма епидемия, продължила повече от 2 години.  Моята прогноза е .че човечеството  ще преживее тази криза. За съжаление ние сме сред тези, които ще платим най-скъпо. Това е, защото се правим на много умни и демократични, каза Кунчев.

 Трябва ни много професионална кампания, която да стигне до хората.  Дали известни певци, които да го кажат или други лица, но трябва да стигне до хората. 

Доц. Кунчев добави, че всеки един човек има права и задължения. Сред задълженията на всеки е  да пази останалите. Няма никакви основания някой да не спазва мерките и да ги атакува.

Главният санитарен инспектор благодари на "24 часа", че не позволява  да дава трибуна на хора срещу ваксинацията.